Tammikuu alkaa olla jo lopuillaan, joten aika alkaa tosiaankin käydä vähiin ennen Lankahamstereiden ja Project Spectrumin alkua. Molemmathan alkavat virallisesti  helmikuun ensimmäisenä päivänä. Alan kyllä olla aika täpinöissäni, vaikken oikein tiedä, miksi :).

Ainakin on hauska osallistua tempauksiin välillä ihan tavallisena mukanaolijana, vaikka tempausten emännöiminenkin on aina eri lystiä ja mielenkiintoista.

Lankahamsterointi on muuten saanut jo nyt aikaan jotain älyttömän mukavaa. Tässä "odotellessa" on nimittäin tullut käytyä läpi  melkoinen keko keskeneräisiä töitä.

Tein tammikuun alkupuolella listaa keskeneräisistä töistäni ja se lista on kuin onkin lyhentynyt lähes olemattomiin. Nyt ei siis puhuta niistä TosiUfoista (ikuisuusprojekteista), joita yhä edelleen on surkuhupaisa laatikollinen vaatekomeron takanurkassa.

 

Tammikuun 13. päivä näitä töitä oli tekeillä tai kesken. Jäljelle jäi lopulta vain musta hihatin sekä Maya-puseron hihanalku, joiden tulevaisuus on avoin, mutta ei kiireellinen.
 
- Step-sukat 1. valmis,  - valmiit!
- keeppi /poncho Wool, petrooli - purettu!
- villatakki Lanett kokovirhe -purettu!
- pannunalunen Huopasesta purettu!
 
 
vuoden 2006 jäljiltä olleet:
 
1) Musta hihatin mohairista - jää odottamaan
2) Tennessee-ylösalasraglan viininpunainen VALMIS!
3) nukenpusero Ibiza VALMIS!
4) pipo musta Wool VALMIS!
5) Maya -puseron hiha, teenkö vai enkö, miettii edelleen

Kaikenlaista muuta tietty valmistui matkan varrella, sukkia ja pipoja kai lähinnä, niistä melkein ajan tasalla oleva kirjanpito täällä.

 

* pitää vielä muistaa korjata aiempiin  pipotietoihin puikkokoko. Jostain syystä olen merkinnyt Jengapipon ynnä muut väärällä puikkokoolla, mutta ne on siis tehty 6 mm puikoilla.

* Ihan vähäsen kävin varoiksi hakemassa lankaa tänään. Kuopus niin nätisti pyysi - pipoa :).

 

Todisteeksi tähän näitä pikkutöitä viikonlopulta:

367949.jpg

Nukelle liivi Ibizasta, Se Musta Wool-pipo, jossa kapea valoraita ja siskon ToBorn-vauvalle tumput. Lankaa silkkiregiasta jäi jäljelle noin metri, eli jännäksi meni, mutta riitti! Koristusta lisätään vähän sitten, kun tiedetään pienen serkun sukupuoli. Heijastinkoriste on suunnitteilla tuohon pipoon vielä ja peruspipohan on varsin passeli jääkiekkokypärän alla talvisäässä.

Jos muuten toi yksi takana luuraava mössykkä ei vieläkään onnistu, saanpa siitä oivan lankakorin.

- tai hamsterihäkin :).