Tässä nyt tämä aiemmin luvattu kuva kolmasluokkalaisen tilaamista kämmekkäistä.

519416.jpg

Lepakot on lainattu Ziinan lepakkolapasista, eikä kuvio enää näytä noin viutilolta, kun se on  jo tasaantunut tuosta alkuharvuudestaan.

 

Miks sen käsi on kattilassa?

519547.jpg

 

Valitettavasti syynä ei ole lankojen värjääminen eikä kokkaaminenkaan, vaan ikävästi jomottavat palovammat mun kädessä. Pyyhkäisin typeryyksissäni tulikuumaa hellanlevyä paljaalla kämmenellä. En suosittele kokeilemaan kotioloissa, sillä Se Sattuu!

 

519418.jpg

Kattilassa on kylmää vettä. Ainoa, mikä viilentää niin, ettei itkeä tarvitse.

 

519588.jpg

 

Mutta hei,  tänään alkoi Myssyviikot. Myssyblogissa on tilaa monenlaisille myssyköille ja kesähatuille, nyt oliskin inspiroivat ideat tarpeen, joten tervetuloa mukaan myssyilemään!!

Muistakaa toimittaa mulle sähköpostiosoitteenne, niin saan blogikutsut lähetettyä ja jokainen pääsee itse postaamaan sekä kuvia että tunnelmia kevätmyssyjen tiimoilta. Osoitteen voi ilmoittaa joko myssyblogin infopostaukseen tai suoraan mulle sähköpostiin: helminalle_4 ät hotmail piste com (ilman välejä, toki).

Kutsuihin saattaa tulla nyt vähän viivettä, koska kaikkiin kotihommiin menee triplasti aikaa yksikätisenä, ja sama koskee tietysti tietokoneen näpyttelyäkin. Tsekkailen kyllä tilanteen aina välillä.

Käsityöt on ehkä hetken tauolla, sillä käsi kattilassa on yllättävän hankala neuloa. Virkkaamista voi varmaan kohta kokeilla :)?

 

Leppoisa(mpa)a ja aurinkoista ensiviikkoa kaikille!!