Olen eräänlaisessa puolivapaamuotoisessa langanostolakossa, eli yritän kovasti kuluttaa omia lankavarastojani ja pidättäytyä uusien lankojen ostamisesta. Kuten tunnettua, heti kun päättää olla ostamatta lankaa, alkaa ensinnäkin joka puolella lankojen alennusmyynnit, ja muutenkin juuri silloin alkaa erityisesti tehdä mieli uusia lankoja.

2885935594_17f834248b.jpg

Nyt jämälankoja kului melkein 80 g! Kauan olen marinoinut ihanaa wanhaa Novitan Mayaa. En oikeasti uskaltanut vuosikausiin käyttää langasta metriäkään, kun pelkäsin, että se loppuu sitten aikanaan kesken (mahdollisesti joskus tehtävässä) pusero/villatakkiprojektissa.
No, viime tammikuussa sain vihdoin tehtyä sen villatakin (klik), johon varmuuden vuoksi käytin Mayaa yhdessä Novitan petroolin Woolin kanssa. Tulikin mieluinen villatakki, jota olen paljon käyttänyt.
Ja nyt niitä Mayan jämiä sitten riittää, riittää ja riittää.

Jokin aika sitten tein langasta Flower Basket Shawlin ja nyt halusin huiviin mätsäävän päähineen. Tykkään baskereista, mutta eipä ole helppoa löytää hyvää baskerin mallia. Vasta kolmas kerta nytkin sen toden sanoi! Tämä on hyvä. 

2885936328_54e86479f8.jpg

Taos Beret (Ravelryklik)

Novita Wool & Maya yht. 80 g, puikot 4,5 ja 5 mm.

* * *

Ai niin. Varoituksen sana Softy-langasta: Ekan illan esikoinen nyppi nöyhtäpalleroita sniikkereiden sisäpuolelta oikein urakalla. Tänään harkittiin jo henkseleiden tai jonkun muun vastaavan kiinnityssysteemin lisäämistä. Lörpsähdys on nääs tapahtunut Isossa Mittakaavassa :D.

Niin ja sitten vielä meikäläisen neuletilanne. Koska sain yhden baskerin valmiiksi, aloitin tietysti taas jotain uutta. Nyt näyttää siltä, että kun yksi työ valmistuu, kaksi uutta hyppää puikoille. Saisi olla päinvastoin, tai muuten.....

Munhan pitäis nyt neuloa sitä palmikkotakkia tai edes sukkia.

* * *

Postaaminen on jälleen superhuuberhankalaa. Ykköskone lähti yks kaks yllättäen huoltoon, hyvä kun piuhat ehdin irroittaa. Ollaan siis wanhan toosan varassa eikä tämä kauheasti naurata. H i d a s t a   o n   j a    h i d a s t u   u  u u  u u  u  u ....

* * *

Nyt yritän ladata viel ainakin yhden kuvan baskerista. --- Näköjään sain kuvat ladattua, mutta ainakin meidän ruudulla ne näyttää jokseenkin harmailta. Sortsit.

Moi!