Kukkiahan sataa kuin juhlapäivänä :). Kiitos siis myös KirsiJ, SeijaP ja Ira ! 

***

Asiasta kukkakimppuun ja kukkapurkista viidenteen. Uskokaa pois, minä ajattelin miettiä tänä vuonna oikein pitkään ja hartaasti, ennen kuin ilmoittaudun mukaan blogitempauksiin. Tempaukset ovat kivoja, suorastaan blogielämän aromi ja suola, mutta viime vuonna tuntui välillä siltä, ettei meinannut enää ehtiä neulomaan, saati bloggaamaan kaikilta niiltä tempauksilta, joita satoi ikkunoista ja ovista. Jos niitä vähän valikoisi, niin ehtisi sitten kunnolla tempautuakin.

1211457.jpg

Siinä menikin sitten kokonaiset 5 sekuntia, kun päätin taas lähteä mukaan Project Spectrumiin. Että se siitä harkinnasta sitten. Nii-in, virkkausringin Ystäväkuuhunkin ilmoittauduin mukaan jo. Mutta nämä voi kyllä ihan varmana yhdistää jotenkin?!!

Tällä kertaa väreillä touhutaan neljän elementin merkeissä (kuten kuvassakin näkyy):

FEBRUARY / MARCH - FIRE- orange, red, pink

APRIL / MAY - EARTH - green, brown, metallics

JUNE / JULY - AIR - gray, white, yellow

AUGUST / SEPTEMBER - WATER - blue, black, purple

 

Jee! Nyt taas tietää, mitä lankoja seuraavaksi katsellaan sillä silmällä :). Niiiiiiin mielenkiintoisia väriyhdistelmiä!

Project Spectrumista lisää täällä, sekä Flickrissä.

***

Raitaiset polvarit etenee, koska annoin itselleni ukaasin, että ne on tehtävä valmiiksi ennen uppoutumista seuraavaan työhön. Kai se inspiraatio nyt pari päivää pysyttelee lähimaastossa. Etenkin, kun puikot on oikein kauniissa asennossa ja ihan valmiina. Siispä neulomaan, mars!

 

Olin niin tohkeissani, etten hoksannut heti laittaa tuota uutta P.S.- nappia. Nyt on uusi nappi :).