Ehdotan täten maskottikisan tiimoilta seuraavaa:
 
Ensimmäinen maskottikatsaus suoritetaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Se on jo pian, mutta silloin olisi mahdollisesti jo matskua KIP-päivää ajatellen. ( Eli 10.6. kun neulojat valtaavat puistot ja lankakaupan ympärykset ynnä muut paikat neuloessaan julkisesti siellä sun täällä.)
 
Kesän mittaan maskotteja saa edelleen ideoida  ja askarrella kiinnostuksen mukaan.
Väliaikatietoja kysellään uudelleen kesäkuun lopussa.
Viimeisin katsaus ja mikä ettei lopullinen yleisöäänestys pidetään heinäkuun lopulla.
 
Kysyttävää / ehdotuksia..?
 
 
Blogin yksinvaltiaana ja kruunaamattomana diktaattorina nappasin tuolta alemmista kommenteista maskottikisaan ilmoittautuneet tai asiasta kiinnostuneet henkilöt:
 
- Sia; pistää asian (sudenkorennon?) korvan taakse hautumaan
- muoriska; nyökyttelee ja kannattaa...
- Santra; lupaa tihrustella kaiken maailman ökkömönkiäisiä ihan uudella silmällä. Hämiskään ei ole kammottava otus, vaan askarteluideapankki!!
- Tuulia; mukana
- Tikrun mami; koittaa myös maskottia väsätä
- Anne; intoa on, jos aikaa löytyy
- Riitta; jos aikaa riittää...
- Krista; käsi ylhäällä, kisa kuin kisa kiinnostaa?!
- Jaanam; mehiläinen kuulostaisi aika hyvältä...
- Helminalle; se olen mä, aina sitä jonkun ötökän saa tehtyä, kait
- Matami74 mukana myös
ja Villasukka ilmoittautunut Ei-ötökällä?
 
Lisäksi hauskoja ötökkäideoita oli täällä kasakaupalla, joten siitä vaan kaikki muutkin maskotteja värkkäämään tai vaikka virkkaamaan! Mukaan mahtuu kuka vaan!
 
Olipa ainakin sittisontiainen, hämähäkki, sudenkorento, kärpänen, leppäkerttu, perhonen, muurahainen, toukka, turilas, mehiläinen, mustekala, hyttynen ja nallekarhukin sekä ampiainen ja kala.
 
Jeps, lupasin ideoista jonkun yllärin. Ylläri on kyllä pieni, mutta kyllä se on jo olemassa, pitäisi vaan ehtiä arpomaan jossain välissä. Viikonlopun aikana asia toivottavasti etenee, jos ei mitään ihmeempiä satu! (Kysykää, jos ei ala kuulua!)
 
Ja nyt mä en taida jaksaa enää tarkistaa noita linkkejä, eli jos joku on ihan pielessä, huikatkaa. Vähän taas sähläsin niiden kanssa. Nyt painuu silmäluomet kii ihan väkisin.
 
Kivaa viikonloppua!! Neulomisiin, kiekkoilemisiin, viisuilemisiin tai vaikka puutarhassatonkimisiin!!