Nyt tarvittais taas ideointiapua!
Mä tarvitsisin itselleni jonkun kivan tunnarin eli maskotin. Tai oikeastaan haluaisin keksiä sellaisen, mutten nyt keksikään.
 
Pälkähti tässä nimittäin päähäni, että joku kiva maskotti heilumassa kassinkahvassa tai kännypussin kulmalla vois olla aika kiva neulojatunnari. Mulla ainakin on melkein aina joku käsveska mukana, mutten oo kuitenkaan oikein pinssi-ihminen. Tai no voishan se maskotti olla semmoinen hakaneulallakin kiinnitettävä.
 
 Sitä maskottia voisi sitten käyttää esimerkiksi KIP-päivänä ja muutenkin kesällä Suomen ympäri surratessa ja kesäjuhlia kolutessa tai neulomistapaamisiin rientäessä. Tai voiskohan?
 
Yks aika sopiva ötökkälaji vois olla Hämä-hämä-häkki, joka kutoo netti/verkko neulettaan, mutta voishan se varmaan olla joku muukin kesäpörriäinen.
 
Joka keksii oikein kivan virkatun, neulotun tai vaikka huovutetun hämähämähäkkimaskotin, tai jonkun muun kesäpörriäistunnarin, saa multa markan tai vaikka oikein diploomin. Ja jotain muutakin kivaa, eli lankapaketin  lupaan palkaks. Saa laittaa ideoita siis. Tää on vähän niin kuin kisa tai haaste leikkimielisille ja muille ideanikkareille.
 
EDIT;
Kiitos tähän astisista ideoista, yksi alkoikin jo tuossa vähän muhia. Kehittelen sitä, kunhan ensin saan Suvin valmiiksi. (Outoa, tosiaankin meinaan nyt saman tien tehdä yhden jutun kerralla valmiiksi, vaikka monta  muutakin innostavaa ideaa olis tarjolla..)
 
Koska tapanani on usein innostua (tai pillastua) vähän lisää kaikista pienistäkin jutuista, aloinkin jo kehitellä ajatusta semmoisesta vähän yleisemmästäkin neulojamaskotista.
 
Tosin nuo hauskat peittokalat näyttää leviävän tällä hetkellä vallan iloisesti, joten se nyt ainakin olis aika hauska tunnari. Tuulia on jo suomentanutkin ohjeen, joten siitä vaan kaikki fisuilemaan (KIP-kaloja).
 Kiitos Tuulia suomennoksesta, mä ainakin oon niiin tajuttoman laiska, etten viitsi ryhtyä suomentamaan, vaikkei se varmana mahdotonta oliskaan.
 
 
Äitienpäivä oli kiva. Joskus se oli mulle aika vaikeakin päivä, mutta nykyään tosi hyvä. Me retkeiltiin :).