Nyt on jo niin hys-hys hommat menossa, kun ei oikein mistään voi mitään kertoa :). Kohta kai pitää ryhtyä neulomaan salaa itseltään, ettei vahingossa paljasta näitä ympärillä tihkuvia salaisuuksia.

Kuvatkin pitää napata melkein salaa. Yksi ei tiedä yhdestä projektista, toinen on ulalla toisesta. Näitäkin sovitin pikkuveikkosen käteen, ettei tuleva omistaja hoksaisi, mistä on kysymys.

No, jostain muualta voi löytyä oikea kuva tästä projektista, joka kimalteleekin hiukkasen joulun ja juhlasesongin kunniaksi.

1086222.jpg

Fetching, lankana Sisu ja Sisu Glitter yhdessä, puikot 3 ½ bambuiset. Langankulutus 51 g.

Nyt muistankin, että mulla on taipumus neuloa palmikoita hieman turhan tiukkaa, mutta kokeillessani nelosen puikkoja tuli liian löysää. Ideaali puikkokoko olisi siis (taas vaihteeksi?) ollut 3,75. Toisaalta tarkoitus olikin tehdä näistä hieman aikuisen kokoa pienemmät, joten koko on sopiva, vaikkakin neule hieman tönkköä. Käytössä neule kuitenkin pehmenee, luulenpa minä.

250352.jpg

Lapaskuuta on vielä vajaa viikko jäljellä. Tässä ehtii siis vielä ottamaan vaikka pienen loppukirin. Viimevuotista lapaskuutilitystäni lukiessa huomasin, että silloin jäi suunniteltu kirjoneule tekemättä. Hauskaa, että Kukkasade-lapasilla moinen viimevuotinen "puute" tänä vuonna korjaantui! Toisaalta tänä vuonna huovutus ei ollenkaan innostanut samalla tavalla  kuin viimeksi. Vaihtelu onneksi virkistää, kukas tässä käskee kaavoihin kangistumaankaan :).

 

Hauskaa Hyskuuta kaikille joulun ajan puuhailijoille :)!