Me siis KIPpailtiin heti aamutuimaan mm. Junior Teamin herrajäsenten (6- ja 9-vee), Leena-anopin ja muutaman kanssaneulojan kanssa paikallisessa käsityöliikkeessä. Päivemmällä neulontaa oli jatkettu myös liikkeen edustalla ohikulkijoiden iloksi ja jokunen uskalias pääsi/rohkeni kokeilemaan puikotteluakin.

Pääsin tänään eroon yhdestä ufosta luovuttamalla tässä kuvassa 74988.jpg

(oikeassa laidassa) näkyvät isoäidinneliöt + muutaman uuden, neulotun palasen hyväntekeväisyyspeittoon, joka kootaan tänään tempaistuista KIP-paloista.

Pojat neuloo samaiseen peittoon myös omat palasensa. Ne jäivät tänään vähän kesken, mutta palasia saa viedä myöhemminkin. Koska osa paikallaolijoista kielsi ehdottomasti kuvaamisen, voin muistaessani lavastaa ja kuvastaa teille joskus foton meidän omasta neuleseurasta. Vaikkapa sitten, kun pojat saa omat tilkkunsa valmiiksi ja minäkin mukaan ottamani loput langat tuhottua :).

Poistuimme KIPpailemasta tunnin - puolentoista neulottuamme, koska loppupäivän ohjelmaan kuului vierailu Powerissa. Loimaalla paistoi aurinko täydeltä terältä ja lisäksi tuuli oikein rivakasti.

Nyt on sitten naamat punaiset ja olokin aika tööt. Eikä me edes pelattu yhtään, vierailtiin ja katseltiin vain! Neulominen osoittautui siellä valitettavasti erittäin hankalaksi, koska kentät olivat aivan vieri vieressä, mutta muutaman rivin tekaisin siinä kentän laidalla ihan periaatteen vuoksi ja ajomatkalla neuloin tietysti vähäsen myös. Harvinaisen vähän tuli tänään kyllä neulottua, mutta huomenna kai lisää.

Tämä kanaemonen odottaa jo ihan malttamattomasti, että esikoistipunen palaisi VIHDOIN kotiin sieltä leiriltänsä.