Vietettiin sitten kahdestaan lotrauslomaa Neiti Esikoisen kanssa. Kiva oli reissu, joka lanseerattiin hieman kademielisille velipojille "Äiti -Tytär -leirinä" ja nyt onkin olo aika pehmoisen virkistynyt. Kyllä oli leppoisaa ja kevyttä lomailla kahdestaan noin ison tytön kanssa. Kotijoukoillakin oli kyllä ollut varsin lystiä, joten ei sitten tainnut jäädä kenellekään mitään hampaankoloon :).

 

Tänään oon sitten tällä meidän ikivanhalla toosalla (uusi ei tykkää toimia nyt kunnolla, mrrrr) linkitellyt mm. sniikkeribongauksia Neulenuotteihin. En muuten saa kuviakaan siirrettyä niin kauan kuin meidän toosat temppuilee, no ei ole kyllä varsinaisesti mitään uutta kuvattavaakaan..

 

Lisäksi olen koonnut Myssyviikkojen poikalakkihaastekisan osallistujia listaksi. Tänään suoritetaan arvonta, joten käykääpäs vielä tarkistamassa, että oikeat poikain pipoehdotukset löytyvät listalta!

 

Kaksi uutta aloitettua työtä mulla on taas, kun haluan niin kovasti jotain vihreää. Kummastakaan en nyt tiedä, päätyvätkö ikinä valmiiksi.

Virkkauskäsiala on kans yks iso mysteeri. Aloitin 92-senttisen lapsen silmukkamäärällä, tavoitteena 100-senttisen vaatekappale. Viiden sentin virkkaamisen jälkeen vaatteesta näyttäisi tulevan sopivahko n. 145-senttiselle? Voiko mun käsialani tosiaankin olla noin pielessä, vai onko Novitan mitat todella noin suurpiirteisiä?? Minkäkokoisella koukulla muuten Bambulanka (Novitan) parhaiten taipuu, 2 ½ vai 3 mm? Onko kokemuksia? Ääh, taitaa olla taas tiedossa lisää purkuparkua..

 

Mulla on muuten ilmiselvä, normaalielämää haittaava ja yhä paheneva Aloitusmania. Voisko joku ystävällisesti (pian!) tartuttaa minuun valmiiksisaamisviruksen? Pliis.

 

Iltapalan jälkeen seuraa siis myssyarvonta ja sit toivotellaankin taas kaikille keväisen leppoisaa (heheh) uutta viikkoa!!