Mun piti jo alkaa tekemään ihan muita juttuja, mutta jäin näihin ihaniin messutuliaislankoihin kiikkiin. Ensin piti siis tehdä ne hahtuvatumput ja sitten ajattelin kokeilla, minkälaista lankaa oikein ostinkaan Angorinalta.

Tykkään, tykkään!! Mun lankaa ihan selvästi. Juuri sopivan paksuista ja tuntuista sekä erittäin helposti kudottavaa. En lainkaan malttanut laskea kudinta käsistäni. Kun tumput alkoi valmistua, hidastelinkin vähän, kun en olis malttanut luopua siitä työstä. Messuhuuruissa multa meni hieman ohi langan koostumus, joten se täytyy vielä selvittää. Onneksi lankaa on vielä.

Lapaset: 3 ½ bambupuikot. Aluksi 48 s, ennen peukkua kavennus 40 s:aan. Huovutus varovaisesti 40 asteen hienopyykissä - koneessa oli aika naftisti muuta pyykkiä (muu pyykki = enimmäkseen muita tumppuja toisella huopumiskierroksella).

Tässä taas ENNEN:

Ja JÄLKEEN:

Pinta on ihanan pörröinen! Jälkimmäisessä väri on lähempänä oikeaa..

Jälleen kerran aion  laittaa lapastelulistoja ajan tasalle, mutta suoraan sanottuna kirjanpito pätkii nyt jonkun verran. Kaikki kommentit eivät eilen ja viikonloppuna auenneet eivätkä tulleet perille. Toisia taas tuli tuplasti, mutta omituisilla linkeillä varustettuina.  Yritän nyt siis laittaa ne, mitä mulla on muistissa ja jos huomaatte jonkin puuttuvan, olisi tosi kiva, jos viitsisitte vielä uudelleenkin niistä ilmoittaa.

Lapaskuvia löytyy edelleen Flickristä, mutta sinnehän ei ole mitään velvollisuutta osallistua :).

Tässä siis linkki kuviin:

 = lista valmiista (päivittyy vähitellen..)

 

Nyt mun pitäis vielä palauttaa mieleen, mitä muuta kuin lapasia mun pitikään tehdä marrakuussa. Ja sitten  ainakin kaks ihan uutta ideaa pyrkii koukulle ihan hillitsemättömästi.

Tämmönenkin  joulunodotuskuvakisa  ja ......

EDIT. Päivitin listaa tiistaina klo 13.30 sen mukaan, mitä muistilokeroistani löytyi, mutta on sellainen olo, että joku on saattanut silti jäädä pois.  Hihkaiskaa, jos huomaatte jotain epäilyttävää..

Nyt saa huhuilla puuttuvia.. ja tietysti uusia valmistuneitalapasia. Sähköpostin kautta voi myös ilmoitella, jos blogin kommentointi ei toimi.