Minäpä näin täällä ihanan muffinsin.

-

Ja piiiitkästä aikaa: KUVA!

69681.jpg

Kuopuksen hame on  ihan tavis putki, helmasta ylöspäin neulottu. Yläosassa vähän kavennuksia ja sitten resoria, nurja kerros taitteeksi ja vielä vähän ohuemmalla langalla sileää tuo kuminauhakujan sisäpuoli. Oletan, että puuvilla vähän lörpähtää käytössä, joten hame on tarkoituksella aika nafti.

Koska tein tästä ensin puseroa, ehdin pätkiä lankaa jonkin verran raitojen takia. Semmoinen pätkiminen  vaikutti sitten kyllä jotenkin pölhön hommalta, joten meni purkuun ja tekele päätyi hameeksi. Helma on tarkoituksella sileää, jotta se rullautuu (naisellisesti), tosin tuossa pöydällä se nyt menee ihan miten sattuu. Katselen sitä helmusta vähän aikaa, ja jos se osoittautuu jotenkin hankalaksi käytössä, niin virkkaan sitten helmaan jotain. Tai jos vaikka hame jää liian lyhyeksi, niin saa siihen pituuttakin lisättyä.

Pätkät virkkasin isomman neidon kännykkäpussiksi ja väliin stoppariksi meni pari ylijäämähelmeä.

Lankana näissä siis Anchor Magic virkkauslanka, jonka ostin alelaarista ihanien värien takia ja koska se sopii molempien Spectrum-toppien kanssa niin hyvin. Ostin lankaa yhteensä 3 kerää ja parisen metriä taisi jäädä yli. Puikot oli 4 bambupyöröt (ja 3 virkkuukoukku kännypussissa).

Pussi on oikeasti jo valmis, vain nappi puuttuu. Otin kuvan varmuuden vuoksi jo vähän etukäteen. Täällä kun ei aina onnistu semmoinen, että alan kuvata, ladata ja vielä naputella jotain tekstiä loogisessa järjestyksessä.

 

Fufolistalle saa edelleen ilmoittautua!