Näyttää nämä meikäläisen päivitykset laahaavan pahasti ajantasan perässä. Nämäkin sukat valmistuivat jo jokunen aika sitten, en vain saanut toista sukkaparia kuvattua ennen kuin tänään! Kuka tässä nyt kunnolla enää muistaa, mitä tuli tehtyä ja miten.
 
Kiitos kuitenkin taas oikein hurjan paljon kaikista ihanista kommenteista. Minä hunsvotti en muka ehdi vastaamaan ja kommentoimaan mitään nykyään. Se on ihan tyhmää, kommentit kun on aina niin kivoja!
 
 
 
Aion neuloa liudan sukkia koko perheelle, mieskulta sai omansa ystävänpäivälahjaksi. Voisi melkein luulla, että kuvissa on yhdet ja samat sukat, mutta ehei! Toiset on tilkkusukat kolmesta eri langasta ja toiset on silkkaa Kirjo-pirkkaa.
Aloitin joskus Stepistä isälleni melomisrannekkeita, mutta suunnitelma sitten muuttui. Olipahan hyvät resorit valmiiksi neulottuina, joten vähensin  silmukoita, vaihdoin paksummat puikot ja tikuttelin äijäselleni siniset sukat.
 
 
Siniset sukat
Koko: siro 48
Langat: Austermann Step, Novita 7V, Pirkanmaan Kotityö Kirjo-Pirkka yht. 106 g
Puikot: 2,5 ja varren jälkeen 3 mm
Silmukoita: aluksi 68 s, vähennys 60 s:aan
Huom. jalkaosan pituus n. 31-32 cm
Kyllä maar, sukkia on kaksi, tämä kuva vain oli sitä parillista tarkempi.
 
 
Toiset sukat, ihan perustavikset Kirjo-Pirkasta. Tämä lanka osallistuu The Paras Sukkalanka -kisaani.
Kirjosukat koko n. 39
Lanka: Pirkanmaan Kotityö Kirjo-Pirkka 76 g
Puikot: 3 mm
48 s, jalkaosassa 52 s
 
Oikeastaan nämä sukat pitäisi ottaa nyt omaan käyttöön, jotta saisin luotettavasti testattua langan ominaisuudet ;).
 
***
 
Valmiina on muutakin pientä, mm. kaksi pipoa. Niitä ei vaan meinaa saada kuvattua, ovat niin liikkuvaista sorttia. Yritän kyllä muistaa kuvata ja postata niistä, sillä olisi hyvä saada muistiinpanot vastaisen varalle talteen!
 
 
 
*** 
 
Olympiakisat alkoivat, pari päivää meni ensin ihmetellessä, siis taaskin taidan olla vähän jälkijunassa ;). Sitten vielä huomasin, että olympianeuleeseen tarvittavat puikot olivat kiinni toisaalla. Neuloin toisen työn valmiiksi ja nyt on olympianeule puikoilla.
Tarkoitus on neuloa nuorimmaiselleni villatakki (klik) hyväksikoetulla ohjeella, toki soveltaen.
Neulon olympiatyötä vain kisoja katsellessa, koska muita tilaus-, tarve- ja lahjaneuleita pitää myös neuloa. Harmi kyllä aikaero haittaa kisaneulontaa, saa nähdä, tuleeko ollenkaan valmista?!
 
 
Lyhyt kisarapo tähänastisesta ja kuvassa tämän hetken tilanne.
Aluksi meni kaksi päivää ihmetellessä, sitten piti saada puikot irti toisesta työstä. Lopulta 15.2. loin silmukat, mutta sohaisin sen verran harhaan heti ekalla rivillä, että jouduin takaisin lähtöruutuun. Toinen kerta toden sanoi, jo päästiin vauhtiin. Sekalaisia kisatapahtumia tsiigaillessa neule edistyi ihan nätisti, kunnes huomasin tehneeni virheen n. rivillä 10.  Taas purettiin, mutta nyt on jo kaarroke melkein valmis. Jospas tänään tulisi jotain kiinnostavaa katsottavaa sieltä Olympialaisista!