Helminpäivänvietto nimittäin. Onhan sitä Helmin(allen) päivää tehokkaasti tänään vietetty helteessä hikoillen, mutta koska mulla on uutisia, piti vielä tulla teillekin kertoilemaan.

Muistaakos kukaan tätä:

54477.jpg

Se ei ole enää UFO vaan se on nyt FO!! Hihansuut ja kaula-aukko on siistitty ja sain siitä ihan kelpo kesäpuseron. Tämä siis meikäläisen ensimmäinen valmistunut fufotyö, olipas työn ja tuskan takana jaksaa vielä tarttua mokomaan. Kuten juuli joskus sanoi, ei ne suotta ole ufoiksi päätyneet....töks töks..... Koitan muistaa kuvata sitä huomenna, nyt ei kyl enää jaksa.

(voisin laittaa pääni pantiksi, että oon ainakin maininnut tuon ikivanhan cottonellaufon aikaisemmin, kun sain siihen vähän neuvojakin silloin, mutta nyt en löydä koko kuvaa mistään. No on se siinä ufokuvassa ainakin pienenä myttynä.)

Tässä nyt se toppi valmiina: (tarinantynkää tuolla fufoblogissa)

78564.jpg

 

Kiitos muuten kaikille äänestyksestä, ihan selvästi se vaaleanpinkki voitti! Uskomatonta itsehillintää osoitin kyllä sillä, että neuloin sen yhden Cottonellatopin pingotuskuntoon JA tein vieläpä tuon em. Ufon valmiiksi, ennen kuin tartuin iiiihnanpehmoiseen Snugglyyn. Eiks vaan?

Loin toki tarvitut 120 silmukkaa valmiiksi, mutta eihän sitä lasketa, kun varsinaisen neuleen aloitin vasta  lätkämatsin ja noiden kahden muun jutun jälkeen?! Kyllä nyt on kiva taas tehdä jotain ihan uutta ihanuutta!

Niin, huomenna toki vielä palataan sen Cottonellan viimeistelyyn..

 

Hei, mukavaa viikonalkua kaikille, meillä on ainakin mielenkiintoinen viikko taas tiedossa!