Voi! Juuri viime viikolla tsekkailin ohjesivulinkkejäni ristiin ja rastiin ja ajattelin, että kylläpä on kivoja ohjeita MagKnitsin sivuilla. Mutta nyt niitä ei sitten enää (klik) ole. Harmillista. Osa ohjeista tosin taitaa olla tallessa Ravelryn "kirjastossa".

***

Jämälankailu on muuten tosi inspiroivaa, olisipa vielä noin viisi käsiparia, että ehtisi edes puolet ideoista toteuttaa.  Juuri tänäkin aamuna löysin "uusia" ihania jämälankoja, joille löytyikin heti käyttötarkoitus. Soveltamistahan se taas vaatii, mutta sehän se just tekee tästä jämälankailusta niin hauskan! Perästä kuuluu - toivotaan ainakin :).

 

1449121.jpg

Eilen tyhjensin vähän jämälankakoria nro 12, jossa majailee sekalainen (solmu)kokoelma Teddyä ja Kuuraa. Lisäksi virkkasin mukaan vähän Jengaa ja Mamboa. Jämälankahuivi 102 g.

Tänhetkisen inhokkilankani voin muuten nimetä saman tien: Kuura! Niin nirisevän muovista ja sitten vielä möykkyistä. Ei siitä saa kaunista jälkeä sen paremmin virkkaamalla kuin neulomallakaan. Hus pois mokoma kauhistus! Uuuhh.. Enpä ilman jämälankailua suostuisi edes koskemaan mokomaan.. Mistä lie meille moinen johkaantunut. No, kaikkeahan pitää kokeilla.

* * *

Sitäkin ihanampaa lankaa tuli tänään postista, mutta sattuneista hys-hys-syistä en voi kertoa siitä nyt enempää :). Fiiuu-fiuu...(viheltelee)...

 

* * *

Kiitos nästä blogitunnustuksista. Olen niistä hyvin iloinen ja otettu. Olisi myös mukavaa selvittää tunnustusten tausta, ja mielelläni niitä jakaisin eteenkinpäin. On kuitenkin yhä vaikeampaa valita kymmenistä suosikkiblogeista tiettyjä. Pidän kaikista tuntemistani blogeista ja harmillista on vain se, ettei nykyään tunnu olevan riittävästi aikaa kommentointiin. Käsityöblogeissa siis on suoranainen runsaudenpula nykyään, mutta sehän on vallan hienoa!!

 

1449055.jpg

Päiviltä

 

1449044.jpg

TiinaR:ltä

Kiitän saamistani tunnustuksista, laitan ne hyvästi talteen ja ojennan ne jokaiselle blogissani vierailevalle lukijalle ja erityisesti kaikille teille ihanille ihmisille, jotka jaksatte kommentoinneillanne neuvoa, auttaa, ilahduttaa ja tsempata tätäkin puikonheiluttajaa yhä uudelleen. Kiitos!!