Tää on neulonut vauvannutun valmiiksi jo monta päivää sitten ja pingottanutkin sen. Mutta kun tää ei osaa millään päättää, mitkä napit siihen nuttuun ompelis. Kahdet on ostettu, niistä on valinta tehtävä. Ehkä ne ruskeat on paremmat..

 

Tää kävi siellä Messuillakin. Lähdin ihan yks kaks perjantai-iltana, siihen aikaan, kun toiset jo lähti pois. Singahdin liikenteeseen, vaikkei oikeastaan enää olis oikein huvittanutkaan. Koko päivän lähtöä pähkäilin, mutta esikoinen, messukaverini kaatui kuumeessa punkan pohjalle ja niin katosi omakin lähtötsemppi.

Mutta kylläpä kahdessakin tunnissa ehti kaapata kivan saaliin mukaansa  ja moikata ainakin muutaman tutun. Kannatti lähteä sittenkin.

Hahtuvaa 2 kiekkoa, Pirkkalankaa (Kukkasade-)lapasiin, heijastinnauhoja 3 leveyttä, neulakotelo, 4,5-milliset puikot ja neuloosipinssejä. Toffeet ja lakut sensuroitu kuvasta :).

 

Pitäisikin tsekata viimevuotinen messusaalis, onhan siitä jo yhtä ja toista neulottuna.

Etsin messuilta muuten pienempiäkin sukkapuikkoja, mutta kaikki löytämäni 2,25 - ja 2,75 -milliset puikot olivat lyhykäisiä. Mä tarviin normaalinpituiset sukkapuikot, mut onkos noita (knit/pro/pics)puikkoja muina kuin semmoisina lyhykäisinä?

 

Sit tää on jäänyt koukkuun dominopalasiin. Jämälangat saa kyytiä meinaan. Mut lapaset ei edisty etenkään.

 - - -

Olis taas uus viikko alkamassa, vaikkei edellisestäkään oo vielä oikein toivuttu.

Morjens - hauskoja marrasneulomuksia!