Taas on se aika vuodesta. Viime vuonna samoihin aikoihin, osittain Spectruminkin ansiosta mulla alkoi vaaleanpunainen kausi keltaisella höystettynä ja samaa rataa taidetaan tänäkin keväänä edetä. Huvittavaa suorastaan, miten vaaleat (kasari?)pastellisävyt alkaa aina kiinnostaa puuvilla- sun muiden keväisempien lankojen  ohella näin kevättalvella. Oon kyllä niin vuodenaikafriikki kuin olla voi. Mitenkähän pärjäisin ollenkaan sellaisessa maassa tai maanosassa, jossa ei olisi näitä meidän 4 vuodenaikaa??

Joka tapauksessa oikein imelän haaleanvaaleanpunaisia lankoja on kaivettu esiin komeron (no joo, komeroiden) kätköistä. Vaaleanpunainen Morena-pusero etenee omaa tahtiaan ja pari muutakin tuli aloitettua. Nyt tuntui tosi mukavalta, että Samos-puseron valmistuessa tekeillä oli jo joku työ. Ei tarvinnut aloittaa sitä ihme haahuilua, mitä seuraavaksi tekisin.... Tosin Morenan raidat teettää vähän ylimääräistä säätämistä, langassa on nimittäin jännästi yksi pieni tummempi raita, sitten lyhyt vaalea ja vasta sitten alkaa leveämpi raita. Ei taida oikein kuvassa erottua, mutta se täytyy kuitenkin ottaa huomioon etenkin kappaleita aloittaessa.

On taas kivaa vaihtelua tehdä pusero tasona. Halusin vähän leveämmän raidoituksen, siksi teen kappaleet tasona ja mukavalta tuntuu astetta ohuemmat puikotkin helmikuun halkotöiden jälkeen.

 

Nappijuttujen ja pinkin kauden kunniaksi vielä kuva napeista, jotka taannoin löysimme kuopuksen Samos-jakkuun (täällä kuva jakusta):

449535.jpg

 

Kiitos vielä tosi paljon edellisen postauksen Samos-kommenteista. Tykkään puserosta itse, kuten omistajansakin ja tuntui taas mukavalta saada aikaan oikea peruskäyttövaate mittojen mukaan. Se iänikuinen hihojen vääntäminen oli aika hyydyttävää, mutta kannatti kuitenkin, sillä hihoista tuli juuri sopivan pitkät.Vaihteeksi oli mukava tehdä jotain isompaa vaatetta myös noille miespuolisille perheenjäsenille :). Viime aikoina on tullut tehtyä elämäni ensimmäiset ja parhaat raglankavennukset ja tykkään niistä kyllä tosi paljon.

+ 100 g.