Pitkin talvea oon hankkinut keepin tai lyhyen ponchon tekemistä. Pitkä poncho on aika hankala kotioloissa. Aina kun kokkailee tai tekee melkein mitä tahansa, niin ne helmat on tiellä, hapsuista nyt puhumattakaan. Jotain hartialämmikettä kuitenkin usein tarvitsisi, joten tässä nyt yksi versio.

Tämä malli on (muistaakseni) jostain  lähiaikojen Modasta (haen sen numeron tähän myöhemmin) ja alun perin Jengalle suunniteltu. Mulla oli kolme eri eräkerää Ainoa, ja hamsterihengessä pistin ne peliin. Ai niin tuohon keskelle tein vähän reikärivejä ns. omasta päästä. Ei se tainnut paljon langan riittävyyttä silti lisätä. Hapsuja en laita,  kun tuo on ihan kotikeeppi ja ne just olis aina tiellä.

378243.jpg

Tämän verran niistä erikeristä sitten irtosi ja ainakin eilisiltaisen käytön perusteella keeppi on varsin mukava ja lämmittävä vaatekappale. Kaulurinakin tämä menee. Mietin vielä, pingotanko tuota vähän leveämmäksi vai annanko vähitellen venyä käytössä.

Fritidsgarnista tein lapaset. En vaihteeksi uskonut (muistanut) omiin kokemuksiini ja loin 40 silmukkaa, mikä oli turhan paljon. 36 olis riittänyt, mutta tulipahan paksut ja lämpimät lapastukset, kun kahteen kertaan piti huovuttaa. Kuopus sai valita koristukset, joten kukka ja pieniä tähtiä sit kirjottiin.

378245.jpg

Lapaset, Fritidsgarn 120 g (joo, kun tuli niin isot ja paksut), puikot 6 mm. Huovutus x 2.

 

Spectrumia, (luonnon)valkoista. Hamsteria, tottakai.

Yritän ehtiä tänään ilmoittelemaan tähänastiset hamstraukset, että apuemäntä saa kirjanpitonsa viikkoraportin suunnilleen ajan tasalle. Meidän ryhmä on siis nro vitonen.