Kumpi on kivempaa, aloittaminen vaiko lopettaminen?
Neulomisessa nimittäin.
Luulisipa melkein, että lopettaminen, se valmiiksisaaminen veisi voiton. Onhan toki hienoa nähdä valmis vaate, kättensä työ, ylipäätään jotain konkreettista vaikkapa tässä pyykinpesun ja tiskaamisen ja rojujen "järjestämisen" sekamelskassa. Mutta kun, taas kerran.
 
 
2467377829_6b02da02d1_m.jpg
Ehkä kaksi senttiä vaille valmis...
 
Olisi juurikin viime viikonloppuna ollut ainakin kolme (luultavasti enemmänkin, en vain kerta kaikkiaan muista niitä muita!) hilkkua vaille valmista työtä. Suurella innolla olen ne aloittanut, hurjalla vimmalla eteenpäin neulonut tahi virkannut. Mutta nyt kun niistä puuttuu enää muutama hassu senttimetri, pelkät kärkikavennukset, vain kassin kahva.... ÄÄÄÄÄH!
Haluan aloittaa uusia. Tarvitsen jotain ihan uutta!!!
 
Aloitin tietysti jo, eihän sitä lauantai-illan inspiraatiopuuskaa mikään järki hillinnyt. Taidan tosiaankin olla hiukkasen aloitusmaaninen. Niinpä-niin, ei täällä suotta mainita 10 puikkoa langalla :D.
Nyt onkin sitten kiiruusti neulottava, jottei tämä hullu luovuus (luova hulluus?) vain ehtisi häipyä ja haihtua.
Sitä paitsi (kuulostaako taas jotenkin seliselittelyltä?) muistan kyllä, että jo viime kesänä minulta puuttui kunnollinen kesäneuletakki. Onhan se nyt juuri saatava, hyvänen aika sentään :).
 
 
Onneksi on keksitty Hamsterikuukausi, Lapaskuu, Jämäblogi ja muut tempaukset. Ilman niitä meikäläiseltä ei varmaan puoleen vuoteen valmistuisi mitään. Aloittelisin vaan sitä sun tätä ja pyörisin ihan kehää.
 
* * *
 
Tempauksista ja lapasista puheen ollen, hyppäsin jo mukaan 100  kansanomaisen kuviokudinmallin yhteisneulomiseen. Tulkaa kaikin mokomin muutkin (klik) mukaan, niin saadaan mahtavan kattava kuvakokoelma näistä upeista malleista!!! Tässä postauksessa on luettavissa ohjeistusta blogin ideasta.
 
 
* * *
 
Jämäkuukauden kaikki valmistuneet löytyvät tästä klikkaamalla.
Huhtikuun saldo oli kyllä oikein ilahduttava, sillä virallisten jämätöiden lisäksi neuloin jo alkuverryttelynä mm. tunikan jämälangoista, joten lähes kaikki huhtikuun työt syntyivät langanjämistä.
 
Tempausten välissä on mukava vähän hengähtää. Vielä mukavampi on aloitella uusia töitä, tietenkin vielä ihkauusista keristä :).
 
Kuten arvata sopii, mitään uutta näytettävää ei tällä kertaa ole, kunhan lämpimikseni jutustelen. Ajattelin tässä näin vaivihkaa potkia ryhtiä itseeni. Jospa tulisi jotain valmistakin, kun niistä muillekin vähän jupisen.
 
   2468204592_f2fd35e1a1_m.jpg
Tämä nyt se uusin..  Pakkosaadahetimulle.
 
 
 
Meillä on taas vietetty synttäreitä ja siinä menikin muutama päivä aika hulinassa. En ole ehtinyt sähköpostejakaan tutkailla, onneksi ei meneillä ole mitään hirvittävän kiireellistä :). .
 
 
Nyt talo on hiljainen, ovat kaikki muut hetkeksi häipyneet tahoilleen. Siispä äkkiä neulomaan!
Älkääkä nyt muistuttako siitä viikonlopun aikana kasaantuneesta pyykkivuoresta. Sen vuoro on ...ööh, huomenna?!!
 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!!
 
Kummallista muuten. Heti kun on parin päivän tauko bloggaamisessa, alkaa unohtua, mitä on tehtynä ja mitä vielä piti kirjoittaa.