70969.jpg

Fufotempaus päättyy virallisesti elokuun lopussa, joten vähiin sitten sekin käy, ennen kuin loppuu.

Laadin jonkinlaista palkintojenjakosysteemin eli arvontasarjojen luonnostelmaa fufoblogiin. Käykääpäs fufoilijat lukaisemassa! Saako ehdotuksesta mitään tolkkua, onko se totaalisen tyhmä ja epäreilu ja kerta kaikkiaan väärä vai olisko siinä mitään tolkkua? Ehdotuksia, kommentteja, mielipiteitä ynnä muuta säpinää fufoblogin kommentteihin, rohkeasti ja sumeilematta!

Fufotempauksen  -  ja vähän tän Oikeenkin Elämän - vuoksi palaan todennäköisesti muihin, mm. posti- ja meemiasioihin tuonnempana.

Olen kyllä tosi iloinen saamastani levystä, kiitos KirsiJ! Lisäksi voitin tässä taannoin toisissakin blogiarpajaisissa ja odottelen sitten vielä jotain muutakin mukavaa postia.

Tarkoitus on laittaa vielä todistuskappale eli kuvatus tuosta eilen valmistuneesta Fufosta johonkin :). Toppi on nyt päällä ja siitä tuli yllättäen ihan hyvä!

Ed.. No nyt se toppi löytyy täältä. Ei kovin kummoinen, kun se roikkuu tos henkarilla, mutta päällä ihan okei. :). Ehkä näette vielä joskus jonkun päälläkin, ehkä ette :D.

Mutta nyt pitäis kyl siivota, joten moi ja hyvää viikonloppua kaikille!