Käväisin aamulla lempilankakaupassani (öö, miten niin TAAS!?) ja muistin tällä kertaa jopa mainita siellä KIP-päivästä. Liikkeen omistaja ei kylläkään ollut itse paikalla, mutta kaksi myyjätätiä olivat ainakin heti kovasti kiinnostuneita asiasta ja arvelivat kyllä omistajatädinkin innostuvan asiasta.

73234.jpg

 
Samalla huomasinkin sitten, että kyseisenä päivänä on niin monta päällekkäistä tapahtumaa, että meikäläisen KIPpaaminen tulee tapahtumaan kyllä jossain ihan muualla kuin oman kylän lankabutiikissa tai toripuiston jätskikioskilla, sääli sinänsä.
 
Suosiosta kilpaileekin jopa kolme suurta kesätapahtumaa, nimittäin Tampereella juhlitaan suurta voimistelu- ja liikuntatapahtuma SunSvolia 9.- 11.6.
 
Lentopalloileva nuoriso puolestaan kokoontuu PowerCuppiin Loimaalle  8.-11.6.
 
Ja jos näitä em. tapahtumia ei olisi, voisimme suunnistaa vaikkapa Lähetysjuhlille Jyväskylään 9.-11.6.
 
Eivätkä nuo siis suinkaan ole ainoat tuon viikonlopun suurkekkerit.
 
No, KIP-päivän henkeen sopii tietysti vallan mainiosti esimerkiksi junnulentopallokentän laidalla virkkaaminen. Paitsi tuona nimenomaisena päivänä, aion minä - ja taatusti moni muukin - kesän mittaan neuloa monessakin julkisessa paikassa.
 
Olisikin oikeastaan hauskaa, jos olisi joku puolijulkinen (epävirallinen?) tunnari, virkattu pioni pipossa  tai huovutettu huivi harteilla tai hmmm.....??
KIP-päivää varten ainakin voisi askarrella jonkin pienen pinssintapaisen rintamerkiksi.
Olisikohan tässä jopa ainesta johonkin disainiin *pohtii nyt vimmatusti*. 
Novita kyllä jossain vaiheessa ideakisailutti ihmisiä mm. KIP-päivän suomennoksesta, mutta se hanke taitaa nyt muhia omassa hiljaisuudessaan, vai mitähän sille kisalle mahtaa nyt kuulua?
 
Jospa minä sitten vain laitan kyltin rintaan, Anonyymi NeuleAddikti (ANA) tai Pelastakaa Onneton Fufoilija (POF).        70969.jpg
 
Tässä piti nyt vielä olla TOP eli toppi, mutta kun en muistanut sitä tänäänkään kuvata. Hmpfh.
Nyt  kuitenkin Suvin kanssa Soffalle.
Ja sitten kaikille OIKEIN HYVÄÄ VIIKOLOPPUA!!