Naputtelen tähän noiden vihreiden lapasten resorin ohjeen, koska  Salomea oli sitä kysellyt. Sehän on tavallaan tiheää, mukavan joustavaa palmikkoa.
Kaipasin jotain vaihtelua peruslapasiin ja tämä oli sopivan simppeli malli. Tavallinen resorihan se meinaa vanhasta muistista aina lähteä rullaamaan, mutta jospa nyt taas tulisi kokeiltua muitakin kivoja vaihtoehtoja, sillä onhan niitä!
Tästä resorista tulee mun mielestä kivan napakka ja samalla lämpimän tuntuinen.
 
Silmukkamäärän pitää olla 3:lla jaollinen, tässä 51 s.
 
1. krs:  * 1 n,  2 o *.
2. krs: * 1 n, neulo vasemmalta puikolta toinen s etukautta oikein ja vasta sitten ensimmäinen s oikein*, toista *-*.
Toista 1. -2. krs:ia.
 
300239.jpg
 
 
Teddybolerus etenee aika mukavasti. Hankalinta on se, että nyt ei päästä sovittamaan sitä riittävästi. Päivällä neiti on koulussa, tänäänkin illan kaverin synttäreillä ja nythän se jo nukkuu. Olis kiva saada hihat suunnilleen oikean mittaisiksi ennen kuin alan kasata sitä ja miettiä mitä teen niille reunuksille.
Löysin muuten Novitan lehdestä vähän samantyyppisen jakun/ boleron ohjeen tänään.
Toisaalta siitä ei kyllä olis ollut paljonkaan hyötyä ainakaan silmukkamäärien suhteen, kun malli on neulottu 10 puikoilla ja mä teen seiskoilla. Ei meillä taida tiheydet kovinkaan täsmätä?! Ainiin, kaavakuvan senttejä vois kyllä kohta mennä tutkimaan vähäsen.
 
Päivällä hihittelin yksikseni, kun tunnistin itseni tästä Kristelin kirjoituksesta. On aina hauskaa löytää kohtalo/ lajitovereita :).
 
 
Tänään tuoksui taateli, mmmmmnuuh...
On kyllä tosi kätevää, kun voi yksinvaltiaana keittiökeisarina ihan vapaasti päättää, mitkä kaikki herkut tuoksuu joulun alla.
Kyllä perhe sitten hoitaa syömisen, mutta mä tarviin joulunvalmistelemiseen nimen omaan tiettyjä tuoksuja, lapsuudesta tuttuja. Jatkukoon tuoksuperinne edelleen.
 
Rehellisyyden nimissä, kyllä mä oon mukana jonossa herkkuja syömässäkin.