Mää kans, kun kerran kaikki muutkin. 744988.jpg

Hittikassi ET-lehden ohjeen mukaanhan se tässä keikkumassa. Tosin, en mä tätäkään osannut ihan ohjeen mukaan tehdä.

759872.jpg

Otin kassintekeleen mukaani eilen uimarannalle ja virkkailin vauhdilla menemään. Kotona sit huomasin, että hupsistakeikkaa, tuli tehtyä muutama ylimääräinen kerros. Hihnat meni sitten tietysti vähän soveltamiseksi, mutta mukavankokoinen kassi tästä nyt näyttää tulevan. Sangat on kesken, tai siis en ole niitä yhdistänyt vielä. Kassi menee äitimuorille synttärilahjaksi ja ajattelin, että saaja päättäköön, minkäpituiset sangat laitetaan.

Ollaan kohta lähdössä yhdessä naisporukalla shoppailemaan ja jos vaikka virkkaan siinä ohessa kassin valmiiksi, niin nappasin varuiksi jo kuvan. Kassi saattaa siis päätyä saman tien uudelle omistajalleen, mutta jää mulle ainakin todistuskappale.

 

Itsas tämä oli oikein mukava malli virkata ja aloin kovin kovasti haluta samanlaista kassia itsellenikin. Matskut maksoi 0,40 e ja se hinta tulee kirjaston kopiosta. Langat on wanhoja kertaalleen purettuja, joiden nimeä en millään muista, eikä niissä ollut enää vyötettä tallessa. Mulla on samassa pussissa samaan aikaan ostettua lankaa nimeltään Finla Violetta. Violetta on ihan samansävyistä, mutta semmoista röpeliäistä lenkkilankaa. Muistan ostaneeni langat yhdessä käytettäväksi, mutta ne Violetat jäi nyt odottelemaan uusia suunnitelmia. Jos muuten joku tunnistaa tuon langan, jota aikoinaan on ollut ainakin Vapaa Valinnassa myynnissä, kerro pois. Olishan se kiva tietää.

759914.jpg

 

On muuten joku osunut jo TODELLA lähelle kassinpainoveikkauksessaan. Vielä ehtii kuitenkin yrittää täsmällistä lukua :). Käykää siis arvuuttelemassa täällä!!