Tuulia, ihana ihminen, agenttimme Ameriikassa on avannut meille lapaskuu-kuvaryhmän.
 
Flickr on kuvien jemmaamiseen tarkotettu ilmainen palvelu, joka on tarkotettu yksityisille ihmisille, mutta joiden kuvia voidaan jakaa ryhmissä, ja lapaskuu on justiinsa semmoinen ryhmä :)
 
Meidän ikioma ryhmä löytyy osoitteesta: http://www.flickr.com/groups/lapaskuu/
 
Lainaan nyt ihan suoraan Tuulian ohjetta, koska se vaikuttaa vallan hyvältä ja jopa minä osasin ladata kuvia ja liittyyä lapasryhmään mukaan.

"Ryhmä on julkinen, ja siihen voi tulla mukaan kuka haluaa, jolla on Flickr-tunnus. Jos tunnusta ei ole, sen voi tehdä ryhmän sivun alalaidassa olevasta kohdasta Create Your Free Account.
Jos tunnus on, ryhmä löytyy hakemalla groups-kohdasta tai menemällä suoraan ryhmän sivulle. Liittyä voi kohdasta "join this group".

Ryhmällä on oma foorumi, siellä voidaan keskustella ja laittakaa ihmeessä juttuja ja kommentteja sinne! Sieltä löytyy myös Tuulian eka viesti, jossa on asiaa tästä yleisesti ja muistutus netiketistä. Eli käyttäydytään kauniisti sitten!

Kuvia saa laittaa ittekukin niin paljon kun tykkää (mutta tässä tapauksessa vain lapasista tietty).
 
** Kuvien lataaminen pitäs olla helppoa. Kirjaudu sisään omalla tunnuksellasi, lataa kuva (Upload-kohdasta) omille sivuillesi. Kun kuva on latautunut, mene kuvan sivulle (klikkaa kuvaa omasta kuvahakemistostasi), ja klikkaa Send to Group.
 
 
Flickr hakee ryhmät joihin kuulut, ja voit lisätä kuvan sitä kautta ryhmän sivuille.
(Liity ensin lapaskuu-ryhmään, ennen kuin yrität lisätä kuvia.)
 
 
 
Ryhmässä näkyvät myös kuvat, jotka olet merkinnyt private-asetuksella, jos lisäät sellaisen kuvan ryhmän sivulle. Privakuvat eivät näy muille, mutta Flickr ymmärtää ryhmän jäsenet "kavereiksi" joille voi näyttää kuvat joita ei näytetä kelle hyvänsä ohikulkijalle. Yleensä asetuksenahan kannattaa käyttää public-asetusta. "
 
 
 
Tämmöisin terveisin toivottelen oikein reipasta lapasteluloppuviikkoa kaikille edelleen!!
 
 
Ja nyt heti kuvia latailemaan ja paaaljon juttuja raapustelemaan.
250352.jpg
 
TÄSTÄ pääsee katsomaan lapaskuvia.
 
Jos haluatte, että pidän edelleen listaa valmistuneista lapasista, ilmoittakaa tänne :).