Nyt on tietysti ihan pakko kokeilla, miten tämä entistäkin ehompi (?!) Vuodatus oikein toimii. Kategorioita juuri olen kaivannut, nyt niitä saa näköjään klikkailla kuten Bloggerissa ikään.

 

Varsinainen asia oli tietty esitellä uusin neule. Siippani, armaani viettää huomenna syntymäpäiviään. Tai syntymäpäivä on huomenna, mutta tänään niitä vietetään. Sain valmiiksi palmkkolapaset. Ohje löytyi kirjaston kirjasta Behrens, Heyduck: Oikein, nurin - Perusneuleita ja uusia malleja.

Mulla on periaatteena lainata joka kerta kirjastosta ainakin yksi neulekirja. Aluksi tietty valikoin kirjoja tarkemminkin, mutta nykyään otan usein ihan arpomalla jonkun kirjan hyllystä. Monissa vanhoissa kirjoissa onkin paljon kivaa luettavaa - ja joka kirjassa vähintään yksi kokeiltava malli.

Tykästyin tähän palmikkokuvioon ja olenkin suunnitellut sitä ties vaikka mihin tuleviin töihin, mutta halusin ensin kokeilla sitä johonkin pieneen juttuseen.

Napsin kuvia hohtavaisella hangella monestakin kuvakulmasta, josko tuo palmikkokuviokin vähän näkyisi.

Lanka on jotain tuntematonta villalankaa, jota ostin taannoin 500 g vyyhdin huovutustarkoitukseen. Lankaa kului n. 85 g, joten jäi sitä vielä vähän huovutettavaksi.

 

Viimeksi oli puhetta uudenvuodenlupauksista ja jämälankaprojekti saa totisesti jatkua yhä edelleen. Jospa vielä onnistuisi pienten nyssyköiden tuhoaminen heti, kun niitä jää.  Viime vuonna otin tavaksi neuloa kännykkäpusseja noista langanjämistä,  mutta kohta pitää taas kehittää joku järeämpi langanloppuprojekti. Joka työstä kun jää lankaa tähteeksi, joskus enemmän, joskus vähemmän!

Jännittää klikata näitä nappuloita, mutta nyt meen etsiskelemään sitä lapasten kuvaa...

-- No se nyt näyttää vähän kestävän. Minä ja miljuuna muuta yritämme kai samaan aikaan opetella tätä bloginkäyttöä, joten pienet alkukankeudet kuulunevat asiaan.. ;)

Meen ottamaan kaakkusen uunista ja palaan asiaan myöhemmin. Moi!

-- Jahuuu. Nyt siirtyi kuva. Mä sitten tykkään tuollaisesta ristikkopalmikkokuviosta.  Enemmän kuin sellaisista paksuista palmikoista, joissa n jotenkin löyhä se letitys. Piukkaa sen olla pitää :).

Jotenkin tuo palmikko sopi kuin nakutettu tunnelmaan, kun lomalukemisena on ollut historiallinen romsku.