Mää taas voitin. Viime viikolla blogiarvontavoitto osui kohdalle ja nyt JO oli palkinto postilaatikossa. Ihana arkisen tiistaipäivän piristys, kiitos Tarjalle oikein paljon!

Kuva  pitikin ottaa ihan heti, muuten osa paketista olis jo viety suihin ja askarteluihin parempiin :). Mukana oli namuja, pääsiäistarroja (joista osa on jo käytetty), kiva pääsiäiskortti ja jotain aivan ihanaa: Noron sukkalankaa, jota mulla ei ole koskaan ollutkaan!! Näyttää niin ihanan rouhealta - ja miten sattuikin kerän päällimmäiseksi väriksi tuollainen turkoosi!! Se on tällä hetkellä yksi suosikkiväreistäni, joka on jännästi palannut käyttöön vuosien takaa.

1239100793_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt pitääkin miettiä hartaasti, tuleeko Norosta mulle sukat vai keksiskö siitä jotain ihan muuta. Joka tapauksessa tuo lanka olis kiva saada pian puikoille, niin näkisi, mitä arvoituksia ja yllätyksiä kerä oikein pitää sisällään ;). Tietty mä jo kovasti kurkistelin sinne, mutta se on kuitenkin eri asia, miltä lanka puikoilla näyttää.

**

 

* Täällä valmistui nuttu nro 4 Etiopiaan. Pohjavärinä siinä on sininen wool ja raitoina roiskevärjätty (omatekoinen) valkopinkki wool. Lankaa kului 80 g ja uuden laitoin heti puikoille. Kun yhden nutun saa valmiiksi, sikiää näköjään aina uusi alku saman tien. Ovelaa. Tosin sama juttu näyttää olevan tiskirättienkin kanssa - ainakin niin kauan kuin sopivaa lankaa piisaa Nauru.

* Virkkasin koululaisten nokkahuilulle uuden pussin. Käytössä on ollut alttohuilun pussi, joka on vähän lyhyt ja huilu aina vähän kurkistelee sieltä pussin suulta. Lankana oli joku kesälomatuliainen (?) Punto, kolmosen koukulla. Yritän muistaa etsiä tiedot tuonne valmistuneiden listaan..

 

Nää on tämmöisiä pieniä töitä, jotka syntyy tuossa kotihommien lomassa. Katsotaan, saankohan näitä kuvatuksi, jotenkin tuo kameran kanssa heiluminen tuntuu olevan niin työlästä nykyään. Muistiin ne on kuitenkin merkittävä. Eilen juuri huomasin, etten ollut kaikkia maaliskuun pikku tiskirättejä sun muita laittanut listoille, ja olipa niiden tiedoissa jo aika metsästäminen!

Uutta rättiä aloittaessa on kuitenkin kätsyä katsoa paljonko lankaa meni siihen edelliseen..

 neuleet_maalis09%20016.jpg

Seuraavaksi pitääkin tarkastella tätä vanhaa keskeneräisten töiden kuvaa ja ottaa sieltä joku työn alle. 2, 4, 5 ja 6 on valmiita. Ysistä saattaa loppua lanka, siksi se ei nyt oikein innosta. Ykköselle vois pian olla käyttöä ja se on marinoitunut taatusti tarpeeksi kauan. Toisaalta kasikin houkuttelee. Kolmonen ei kiinnosta hitustakaan ja seiska taitaa päätyä purkuun. Eikun mä purin sen jo :). *hih*

Neulomisiin ja näkemisiin taas!