Minäpäs sain lankaa lahjaksi lauantaina! Neulojapupumukin sain myös, suuuuuurkiitos  Famulle! Tämä olikin niin hauskaa lankaa, etten ole samanlaista ennen nähnytkään. Lanka on pörröistä ja valmiina kevyttä kuin höyhen. Eikä tarvinnut kovin kauaa miettiiä, ihan selvät sniikkerithän siinä kerillä odotti. Vyötteet on tietysti jo kadonneet jonnekin, mutta Regian lankaa tämä on ja nimeltänsä muistaakseni Softy. (Lisään ne nimitiedot, jahka vyötteet löytyvät). - Joo, jääkaapin ovessahan ne vyötteet oli entistä paremmassa tallessa. Osui silmään kun päiväkaffeella istuin :).

2881327869_59816bfb32.jpg

 

Pehmosniikkerit koko 38
Lanka: Regia Softy Color 49 g
Puikot: 3,5 mm

Nämä sniikkerit painoivat yhteensä 49 g, joten kahdesta puolikkaasta kerästä tulee vielä toinenkin pariskunta. Tossut on niin pehmoiset, että niitä halusi jokainen perheenjäsen vuorollaan sovittaa. Vähän tulee siis meiltäkin täytettä Hillokellarin Sukkasatoon. Kuvassa sniikkeri näyttää aika matalalta, koska nykäisin sen omaan pari numeroa isompaan koipeeni.

2882161272_173c2fcf6c.jpg

 

 

1930443.jpg

Sain tämmöisen blogitunnustuksenkin! Kiitos Tupunalle kovasti. Viime aikoina olen ollut saamaton näiden tunnustusten kanssa, joten tällä kertaa laitan tunnustuksen het eteenpäin ja sen saavat minulta:

Marja Lankaa ja sympatiaa- blogista, Silmukatti, Famu Varrelta virran, Stricker, Talutin sekä Annika!

Teillä on mukavat blogit - kuten monilla muillakin! Paineita ei tarvitse ottaa tämän jakamisesta eteenpäin. Halusin vain ilahduttaa teitä tänään :).

***

Vaaleanpunaisen palmikkotakin kanssa on nyt vaikeaa.. väliin kiilaa uusia pikkutöitä ihan solkenaan ja tietäähän sen, mikä nyt uhkaa.. Eiviitsimys. En viitsisi enää laskea ja pähkäillä, en viitsisi kuskata niitä hihoja ja kahta seiskaveikkakerää mukanani sinne sun tänne.... Ääh ja blääh..

 

Olikin jo ihan hilkulla, etten aloittanut vallan uutta villatakkia, tällä kertaa Olympianeuleen spekseillä. Kirjoittelin ohjetta eilen ja olisi ollut aika kätevää tarkistaa muutamia juttuja tuoreesta neuleesta.. Sain kuitenkin maltettua mieleni, kun en nyt ihan välttämättä semmoista takkia edes tarvitse. Ohje on siis tekeillä, kunpa vain ehtisin ajan kanssa tarkistaa sen julkaisukuntoon.

Moi taas!