Kuten joskus aikaisemmin kerroin, anoppini Leena innostui myös neuleolympialaisista ja oli ottanut haasteekseen lapsen villatakin Novitan Kevät-lehdestä 2006.  Senior Team esittelee:

46769.jpg

Kuva ei oikein tee oikeutta neuleelle, valitettavasti.

 ** ** ** ** ** ** ** **

Mulla itselläni meinasi jo tulla lievä paniikki siitä eilisiltaisesta huivijutusta.

Kristiinan huivi toi mieleeni yhden vanhan neuleen(puolikkaan), jonka kaivoin esille. Siitä tuli sitten mieleeni vielä vanhempi ruutuvihkoni, johon olen matkan varrella koonnut muutamia mukavia pitsi- tai kirjoneulekuvioita. Aamupalalla väsäsin ensimmäistä mallitilkkua (parhaan niistä, tietty) ja aamupäivällä perhekerhossa laskeskelin mielessäni lankojen riittävyyttä ja muita pikku virityksiä.

Nyt olisi yks idea siis viriämässä, kun vaan ehtisi jossain välissä sitä tekemäänkin. Ensimmäiseksi päätin, että tällä aikataululla en ainakaan mitään mallia ala itse väsäämään, mutta tässä sitä nyt taas ollaan. Todennäköisesti tuo sama malli vielä löytyy valmiina jostain, kun oon ensin repinyt hiuksia päästäni muutaman tunnin silmukoiden lisäysten ja mallikertojen kanssa.

Malli sinänsä on helppo, mutta miten sen nyt saisi nätisti levenemään ja kuvion osumaan suurin piirtein kohdilleen... kyllä tuo pienikin neulesuunnitttelu on kinkkistä hommaa näin äkkiseltään - tai ainakin kallista neulomisaikaa tuntuu menevän ihan haaskuun kun laskee niitä silmukoita ja miettii, miltä se sitten 7 kerroksen jälkeen mahtaa näyttää ja täsmääkö koko homma enää huivin puolessavälissä.

Nyt täytyy taas mennä jatkamaan, moi.

Ainiin, Laura - mua jäi vielä kiinnostamaan se sun mainitsema Modan huivi. Mahtaisko siitä löytyä kuvaa, vastaisen varalle vois olla hyvä olla jemmassa tuollainen malli, jota voi soveltaa eri langoille ja puikkokoille?? Käyn ehtiessäni kuikuilemassa sitä vielä joskus...