Hih, joulu tulee ihan selvästi, mä sain tänään kaks ihanaa pakettia. En hoksannut heti kuvata ja sitten menikin tovi, kun keräilimme aarteita takaisin kuvattavaksi kuopuksen viikinkilaivaan :).

278627.jpg

Kiitos Sibylla ja Isognu, olen tosi onnellinen molemmista paketeista! Kuopus avusti pakettien avaamisessa ja veikin heti osan omiin leikkeihinsä. Mun upouusilla puikkonalleilla on nyt nimetkin! (toivottavasti löydän ne tarvitessani....) Sibyllalta takana kurkistelevaa mustaa Chic Mohairia (josta tulee mulle itelleni jotain ihanan pehmeää) , Isognulta joulunpunaista Fritidsgarnia, puikkonalleja, nallekarkkeja ja vielä minipienisöde joulukalenteri :). KIITOS!

 

 

Lapaslistoja sain taas mukavasti päivitettyä, käykääpäs katsomassa.

Eilisessä postauksessa on asiaa palkintojen arvonnasta ja muustakin lapaskuun lopputilityksestä, käykää vielä lukemassa!

Minusta kaikki lapaset on hienoja eikä tosiaankaan ole mitenkään noloa, jos joku tekee "vain" yhdet tai ei niitäkään. Kyllähän tässä nyt on muutakin tekemistä eikä ne lapaset kuitenkaan kaikille sattuneet  olemaan kaikkein tärkein asia. Aina voi tulla esteitä ja muita edelle ehättäviä töitä ja ehtiihän niitä lapasia tehdä muulloinkin.

Joku on kuitenkin voittanut lapastentekokammonsa, ehkäpä jonkun peukkuneuroosi on hieman hellittänyt, joku on oppinut (innostunut?)  huovuttamaan ja joku sai tuunattua jotkut aiemmin tehdyt lapaset. Siinäpä sitä positiivista saldoa yllin kyllin! Eikä tämä mulle missään tapauksessa ole ollut mikään suuri urakka, lähinnä nuo Vuodatuksen yllättävät ongelmat meinas vähän säikäyttää.. Kiitos kuitenkin kaikille kiittelyistä.

 

Nyt on sitten puikoilla Tuomastilkku, esikoisen synttärilahjat ja säätölapaset. Kaikkia pitäis tehdä yhtä aikaa ja kaikilla on deadline. Toivottavasti telkkarista tulee (paljon) sopivaa taustalälleröä tänään!