Edit. Kävin listaamassa ufoja.

Eikun siis juhlatunnelmissa. Tuli ihan vahingossa kirjoitusvirhe tuohon otsikkoon ja onkin sen verran lähellä totuutta, että jääköön.

Sain aniliinipinkin Tennessee-virkkaukseni valmiiksi puolisen tuntia sitten.

629769.jpg

Virkkaaminen sinänsä oli aika nopeaa, eikä työtunteja sikäli tullut paljoa, mutta olipa katkonaista työn eteneminen. Kun ei ollut noudatettavaa ohjetta, niin sovittaa piti joka välissä. Sovittaa taas ei voinut kuin harvakseltaan, kun neiti oli milloin koulussa, milloin lentistreeneissä tai muuten vaan esiteinityyliin hieman poissaoleva. Jos taas neiti oli maisemissa, tuli kaikkea muuta keskeyttävää, niin että tauot virkkauksessa venyivät välillä melkein vuorokauden mittaisiksi.

Hätäpäissäni teinkin yhden viuhkan levyisen laskuvirheen etukappaleiden kohdistamisessa ja istuvampikin voisi liivi siksi olla. Nyt olisi helppo tehdä perään toinen, paranneltu malli. Itsellenikin saattaisin tykätä vähän samantapaisesta. tennesseetä oli mukava virkata, mutta kylläpä meni sotkuun lanka, kun välillä lahdesta päästä kerää virkkailin. Kulutus oli jokseenkin tismalleen 2 kerää.

Pitikin käydä heti raportoimassa, kun kerrankin on heti kuun ensimmäisenä päivänä  200g vähennettävää langankulutustaulukkoon :). (Jos saadaan vielä parempia otoksia myöhemmin, niin lisään kuvaa. Tämä oli ainoa, joka onnistui ennen kuin akku lopahti.)

 

Huomenna sit kevätjuhlapäivä ja toivottavasti jotain muutakin kivaa.

Onnea ja auringonpaistetta kaikille juhliville!!

P.s. Laitoin listan ufoistani tänne, mutta oletan, että noita uudempiakin ufoja vielä pongahtelee esiin. Mulla on vielä viime vuodalta kuviakin jossain Jemmassa, mut etsiskelen niitä sitten tuonnempana.

Viimevuotista ufofufokirjanpitoa löytyy täältä.