Suurensuuret kiitokset kaikille onnitteluista!!
Mukavaa, kun käytte täällä ja ihanaa, kun jaksatte naputella kommentteja :)!

Nämä blogisynttärit menivätkin "työn merkeissä", ei siis paljon neulottua tällä kertaa. Tosin hamsteritili sentään aukesi tänään, kun yksi toivetyö kiilasi etuoikealta muiden töiden lomaan. Kukapa arvaa, paljonko ensimmäiseen hamsterityöhön upposi lankaa?

Hetken jo harkitsin kisavisaa asian tiimoilta. Kuten tarkkavainen lukija lie jo havainnutkin, tykkään kovasti kaiken maailman arvausleikeistä :D. Olkoon nyt arvailut tällä kertaa, kerron saman tien hurjan tilinavaukseni. Hurraa ja aploodeja Helmikselle: hamsterikulutusta huikeat 18 grammaa punaraidallista seiskaveikkaa nukenmekoksi muuttuneena. Autssssch, helmikuuta on neljä päivää mennynnä ja tilillä tuommoinen määrä. Oon aika laiska hamsteri viimevuotiseen verrattuna. Silloin taisi alussa tulla pipo päivässä - mutta sattuneista syistä ne pipot ei nyt just oikein kiinnosta :D. Tulee kyllä tekemään tiukkaa päästä siihen suunniteltuun kiloon, jos ei vauhti tästä yhtään parane. 

 

Minähän en ikinä pysy missään suunnitelmissa kahta päivää pidempään, vaikka teen jopa monenlaisia muistilistoja, jotta muistaisin nämä suunnitelmani. Kuitenkin tämän hetken suunnitelmana on, että helmikuussa pitäisi valmistua tai ainakin saada hyvälle alulle seuraavat neuleet: kuopukselle mekko, mulle kauluri ja yksi liivi lisäksi. Ehkä vielä kassikin. Nämä on neuleita, jotka nimen omaan haluan tehdä! Mutta heti, kun ajattelen, mitä muuta ehkä haluan tehdä, lista alkaa paisua, levitä, laajeta, pursua yli, mennä överiksi... Siis palataan tuohon alkuperäiseen listaan!

Kuopuksen mekon aloitus onkin nyt vain lankavalinnasta kiinni. Pitää kai arpoa hamelangan väri, onko ehdotuksia? Kohderyhmä: 4-, kohta 5-vuotias neito, joka tykkää prinsessoista, vaaleanpunaisesta, kimalluksista, söpöyksistä, sekä pehmoista, barbeista, nukeista, vaaleanpunaisesta, juhlakengistä, kultasandaaleista, pitseistä, röyhelöistä, vaaleanpunaisesta, jne, jne.... Toisaalta samainen neito kyllä myös hiihtää, luistelee, minisukseilee, potkii palloa isompiensa kanssa ja kiipeää kaikkiin lähistöllä näkyviin lumikasoihin nopeammin kuin marakatti, sanon minä! Niin, se hamelangan väri?

* * *

Jippijaijee! Mä oon voittanut Strickerin blogiarvonnassa!! Vau! Kyllä nyt on helppo kestää tämä pienoinen langanostolakko, kun on ties mitä kivaa tiedossa.

* * *

Alkaa muuten mitta täyttyä tämän huonosti toimivan blogin kanssa. Moni muu näyttää jo poistuneenkin Bloggerin puolelle ja mullakin on siellä vanha kunnon blogi valmiina odottamassa. Joku kaunis päivä vielä kyllästyn. Kuvia saa nykyään ladattua tänne vain säkällä ja tekstin julkaisemisen aikana saisi virkattua ainakin kaksi patalappua, jos viitsisi kaivaa virkkuukoukun esille. Mrrr. Menee kallista neulomisaikaa ihan hukkaan!! Toisaalta en millään viitsisi muuttaa, kun on kaikki tilastot sun muut täällä kätevästi käsillä.

* * *

Villatakki, se kuunvaihteessa valmistunut, on nappeja vaille. Ei löytynyt omista jemmoista, joten toiv. pääsen pian nappikaupoille. Lankahoukutukset vaanivat sillä reissulla ylt ympäriinsä, joten rohkeutta ja mielenlujuutta pitänee haalia mukaan vähän ekstra-annostus.. Jos siellä nappi- ja lankakaupassa sattuu vaikka olemaan joku pahuksen lanka-ale!?!

Nyt täytyy mennä jatkamaan neulomuksia, niin kauan kuin vielä jaksan jotain säätää. Neulomisiin, siis!!