Äh, yritin jo toistamiseen tänään naputella, mutta ensin en saanut kuvia siirtymään ja taas on kohta singahdettava muualle. laitan nyt kuitesnkin jotain tekstiä, etten turhaan juoksuta ihmisiä paikalle :).

Olisin vaan kehunut Käsityökerholehden uutta Neule-liitettä ja näyttänyt, kun opin tänään kerhossa uuden askartelutekniikan; Iris folding vaikuttaa tosi kivalta ja aika simppeliltä korttiaskartelulta, kunhan vauhtiin pääsee.. Lisään sen korttikuvan tänne illemmalla, jos onnais paremmin silloin.

Aloitin jo kaks neuletta tuosta Neule-liitteestä ja oon ihan täpinöissäni monesta muustakin. TOSI kivoja ohjeita, oikeesti. Ja hinta-laatu-suhde on aika kohdallaan. Yli sata ohjetta ja liitteen irtonumerohinta 7,90! (Jos nyt vaikka vertaa johonkin neljättä kymppiä maksavaan kirjaan, jossa ei ole yhtään ite tehtävää juttua, vaikka oliskin kaunista katseltavaa..)

Miesten malleja useampi, lasten malleja runsaasti jne. No olihan siellä aika monta rimpsureunatakkia, mutta lopulta mäkin nyt sain sen ahaa!-elämyksen, jota oon puoli vuotta odotellut. Tykkään.

Liite sisälsi myös hauskoja ja jopa ihan toteutettavia jämälankaidiksiä.

 

Marja muuten oli testannut sniikkeri-ohjetta huovutettaviin tossuihin, hauska idea!

Sori siis haamuilut.

 

199647.jpg Tänne saa edelleen naputella, ken haluaa :).