Sukkaurakan urakkasukat.
 
Löydettyäni viime viikolla sen hauskan tulitikkumallikuvion (mulle tulee kuviosta mieleen tulitikun liekki) jumiuduin keskeneräisten sukkaparien puristukseen. Kun en kerran osannut päättää, laitanko kuviota vain varteen vai jatkanko sillä koko sukan päälliosan päädyin tekemään molempia yhden, näytiksi.
Sitten niiltä molemmilta puuttui vielä pari. Viikonlopun aikana urakoin parit valmiiksi, joten onpahan nyt sukkia kerrankin parit ylimääräisetkin. Nämähän sitten alkoivat issekseen (?) lisääntyä.
 
 
Edit. Kyllähän se nyt jo on monta kertaa nähty, miltä nämä sukat näyttää, mutta todistuskappale kuitenkin:
 
222671.jpg
Yhdet beipparisukat siis kaupan päälle. Eikä se 150g lehmuksenväristä Nallea vieläkään loppunut....
 
 
Socktoberfestin alkaessa lupailin muistaakseni tekeväni noin 5 paria. Niistä on nyt 4 valmiina. Yhdet isohkot venäjäsukat on tekeillä ja ainakin yhdet sniikkerit oon luvannut, mutta sitten saa varmaan sukat riittääkin vähäksi aikaa. Paitsi että.
 
Pitkiä polvisukkia tekisi vielä kyllä mieli, vaan kun en ole oikein vakuuttunut niiden käytännöllisyydestä. Tai pikemminkin epäilyttää sukkien pystyssä pysyminen. Mulla on kai jotenkin erityisen kierot koivet, kun kaikki nilkkasukkaa pidemmät tuppaa valumaan alaspäin.
Ehkä pitäisi kutoa saman tien henkselit niihin polvareihin. Armas blogimies lupasi tosin jo hyvinkin auliisti hankkia meikäläiselle sukkanauhat, jos sellaiset polvisukat (itselleni) teen.
 
Mutta voisihan ne polvarit jatkaa suoraan vaikka sukkahousuiksi. Mitäs sanotte?? Neulotut sukkahousut!! Mikä estää kokeilemasta, totta tosiaan!?
 
*Alkaa heti miettiä, että pitäiskö ihan tosissaan kokeilla*