Viikonloppu mennä vilahti nappulafutiksen merkeissä. Väliin ripoteltiin vähän sukutapaamisia ja kaiken kaikkiaan olo on nyt jokseenkin väsy (- hypätkää siis yli kaikki kirjoitusvirheet). Tuulisella ja aurinkoisella nurmikentällä pyöriminen ja pelaajien sekä kannustusjoukkojen huoltaminen käy kyllä työstä, vaikkei itse edes koskisi kertaakaan koko viikonloppuna jalkapalloon. Sukulaisten tapaaminen tapahtui kätevästi matsien välissä, sillä juhlapaikka oli puolen kilometrin päässä turnauspaikasta ja ruokahuoltohan pelasi juhlien ansiosta lauantaina kuin itsestään!

Muutamien viime vuosien aikana, alkuhämmennyksestä selvittyäni minä ainakin olen oppinut jo oikein odottamaan tätä koulunalun jälkeistä turnausviikonloppua. On se huoltokin tietysti hieman helpottunut vuosien varrella, kun enää ei tarvitse ketään imettää eikä päiväunille nukuttaa siellä kentän laidalla :). 

Kuten arvata saattaa, neulomiseen ei ole pahastikaan ollut aikaa. Yhdet villasukat kuitenkin valmistuivat, lanka on Regiaa, mutta nyt en millään jaksa etsiä langan vyötettä ja tarkistaa noita speksejä. Ihka ehtaa sukkalankaa, 2½ puikoilla kudottua ja suunnilleen 4-5-vuotiaan kokoa. Saattavat lähteä sukat johonkin keräykseen, kuvassa niitä kuopus kyllä esittelee.

836677.jpg

Aika pitkän pätkän sai sukkien välistä keriä pois, että löytyi seuraava kuvion alku, mutta raidat kyllä asettuivat sitten ihan nätisti kohdakkain ilman ihmeempiä manailuja.

836686.jpg

Nämä ovat ilmiselvästi tätä lajia: 47918.jpg

 

Lankakauppa (se kaupungin toinen) juhli viime viikolla 20-vuotissynttäreitään ja poikkesimme tietysti kuopuksen kanssa juhlakaakkukaffeelle. Aika kauniita lankoja löytyi , niistä osa vieläpä 50 % alennuksella. Ostettiin siis, muttei varsinaisesti hamstrattu :). Kuulette niistä lisää tuonnempana, toivottavasti jo vallan piankin!

Viikonlopun antina saattaa seurata uusia tuulia paikkakunnan neuletapaamisiinkin, joten siitä lisää myöskin kunhan asiat vähän etenee.

 

836803.jpg

Mä oon taas saanut ihanan huomionosoituksen! Rebekalta sain tämän hempaattisen suloisen, Katin tekemän Blogiystävänapin, kiitos oikein paljon. Tätä lahjoitusta tekisi mieli harkita oikein hartaasti ja pitkään, mutta kun ne mun harkinnat meinaa joskus venähtää liiankin pitkiksi, annan tän napin heti oitis (tosin parin päivän viiveellä nytkin) eteenpäin.

Blogiystävänapin vois tietysti jakaa monellakin perusteella, mutta tässä silmänräpäyksessä, pitemmittä pohdinnoitta ojennan napin Iralle ja Outi-Liimanäpille, koska te molemmat olette jonkinlaisia "kesto"nettiystäviä. Me ollaan itse asiassa muissa yhteyksissä tutustuttu jo ennen näitä blogeja - kuitenkin blogimaailmaan siirrytty kukin tahoillamme ainakin osittain toistemme "tuuppaamina" tai tsemppaamina, eiks vaan :)?

Lisäksi haluan ojentaa tämän napin myös Isolle Gnulle, SeijaP:lle sekä Kaisalle, koska teidän kanssa etenkin tuntuu, kuin melkein oikeasti jo tunnettais toisemme. Olis myös kiva oikeasti tavata teidät, muutkin kuin Iso Gnu :). Ehkä vielä joskus??

Mulle tulee kyllä monia monia muitakin mieleen, joille tekisi mieli tämä nappi ojentaa, mutta tällä istumalla näin. Blogiystävyys on tosi mukavaa, ja esimerkiksi tällaisen viikonlopun jäljiltä tuntuu oikein mukavalta ja rentouttavalta hetki turista kavereiden seurassa ja vähän kierrellä lueskelemassa kuulumisia.

 

No nyt tästä uhkaa tulla jo ihan hirveän pitkä turina ja menee kohta ihan vetistelyksi, joten taidan vähän hillitä lörpöttelevää luontoani ja toivotella jo vähitellen mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Seuraavat sukat mun pitää varmaan laittaa alulle, sukkapuikot houkuttaa juuri nyt. Lisäksi Miäs odottaa jo soffalla, että saisi lukea loppuun Hirtettyjen kettujen metsän :). Mulle siis.

836927.jpg

Taidan vielä poiketa katsomaan, mitä Virkkausringin uudelle HuPo-turnaukselle, eikun TEMPAUkselle kuuluu. Sehän alkaa jo huomenna! (HuPo = Huivi/Poncho)

Moi taas ja neuloskelemisiin :)!!

--

Tuun huomenna lisäämään loput linkit ja noi viimeaikaiset napit ja plakaatit tuonne bloginreunalle, nyt menee jo silmät kiinni ja kirjoitusvirheet senkus pahenee. Öitä!