Meillä sen huomaa jääkaapin ovesta! Tyhjä - tai pikemminkin tyhjät! Kaikki partioparaati-, kevätnäytösharjoitusesitys-, koulun kevätretki-, leiripäivä-, sinne-, tänne-, tuonne- ja minne -laput on kerätty pois.
Vain futistreenit ja peliaikataulut tosi pienellä präntillä ovat jäljellä.
Noo, kohta se tila taas täyttyy, mutta oli oikasti hauska irrotella lukujärjestyksiä myöten kaikki liput ja laput pois!
 
Ja silti on aika uskomatonta, että huomenna tosiaan on jo kevätjuhlapäivä.
 
Lapsista - ja kummilapsista - sen huomaa, että itsekin vanhenee. Mulla jo toinen kummilapsi pääsee ylioppilaaksi, hui sentäs!
Me lähdetään tietysti juhliin ja tätä todella sujuvannokkelaa aasinsiltaa myöten köpsyttelenkin asiaan, eli maskottikisaan. Täällä  94158.jpg siis lista tähän mennessä valmistuneista maskoteista.
 
Tiistai lähestyy...
Jos joku nyt on saanut tai saamassa maskottinsa valmiiksi, kannattaa jättää siitä kommentti tähän postaukseen. MUTTA valitettavasti tuo Vuodatuksen spämmihomma haittaa sen verran, että edelleenkään  tiettyjen kommentoijien postit eivät tule moderoimatta perille - ja huomenna multa saattaa siis moderointi jäädä tekemättä tahi ainakin siirtyy todennäk. myöhäiseen iltaan.
 
Laitan siksi myös ilmoittautuneiden listan (joka ei tietenkään ole mitenkään sitova!) 92440.jpg tähän. Halukkaat voivat käydä bongaamassa maskotistien päivityksiä, vaikka valmistumisilmoitus juuttuisikin tuonne moderointisysteemiin. Tänään olikin muuten ihka ensimmäiset spämmit siellä loodassa.
 
Minä itse keikun edelleen kahden, tai totta puhuen kolmen maskottiehdokkaan välillä. On se kumma, kun ei iso ihminen osaa päättää.
Mutta onhan tässä vielä aikaa.. tosin ilmassa on taas ne tutut ryhtymisrajoitteisuuden tuntomerkit.
 
 
Nyt menen tuunaamaan kuopuksen juhla-asua. Viime tingassa (kuinkas muuten)  päätin sittenkin ottaa wanhan mekon (vm. -67) käyttöön ja siinä onkin vähän iltapuhdetta. (No, on meillä varamekko, jos tuleekin ongelmia.)
 
 
Heikun keikun kaikille ja oikein vauhdikasta ja iloista kesän juhlaa itse kullekin! 
Ne, joilla ei ole mitään juhlia huomenna, nauttikaa muuten kesästä!
Kyllä se nyt on kesä, kun on kesäkuu 50340.jpg   !
 
 
PS. Kiitos Meemu haasteesta! En valitettavasti ehdi vieläkään siihen vastaamaan. Mikäli viikonlopun jälkeen löydän vielä jonkun blogin, joka EI ole siihen vastannut,  palaan asiaan :).
 
 
PS 2. Käykää nyt hyvät ihmiset katsomassa, minkälaisia uskomattoman upeita, kekseliäitä, taidokkaita, nerokkaita ja suloisenkauniin IHANIA laukkuja on laukkuvaihdossa aikaansaatu!!
(Napauta sanaa "laukkuvaihdossa", niin pääset suoraan Ionan Galleriaan.)