Täällä on podettu viime viikkoina pahanlaista (tai voihan sitä ajatella, että se onkin erittäin hyvänlaista) startitista. Uusia töitä oon aloitellut vailla kummempaa kontrollia jo pitemmän aikaa, siis aika holtittomasti ja puikoilla on tosiaankin sitä sun tätä. Niitä neuleenalkuja on pitkin poikin huushollia, enkä oikein tiedä, mitä niille tekisin. Enkä mä edes muista, mitä kaikkea mulla on tekeillä...
Vaikka niitä aloitelmia jo tottavie oli tarpeeksi, tässä tuorein tapaus. Ihan oli pakko eilen aloittaa...
 
Onneksi sain sentään välillä hitusen järkeä päähäni ja pidin viikonloppuna pienimuotoiset purkajaiset. Viikonlopun aikana takaisin kerälle päätyi jo ainakin yksi kaulurintekele (käpertyi rumasti reunasta), pehmosukkien puolikkaat (tuli liian löysää kaikilla maailman puikkokoilla) ja muistaakseni ainakin vielä joku kesävirkkuu. Viimekesäinen. Lisää purkamista saattaa olla tiedossa, jos oikein vauhtiin pääsen.
 
Tuorein purku-uhanalainen on mun Kevätyllätyshuiviseni. Siinä mättää joku.
Tein kyllä puoleen väliin neljättäkin vihjettä ja katselin jo varalta viidennen vihjeen toteutuksia.. vaan joku siinä nyt estelee.
Kaiken lisäksi mulla ihan koko ajan näyttää olevan polttavaa tarvetta nelosen pyöröpuikoille, niille hyville nimittäin.
Tässähän sitä mennä huruteltiin kolmosvihjeen jälkeen.
 
Nappasin vain jo tuota uusinta aloitusta varten puikot irti huivista. Huivissa ei nyt ole edes varapuikkoja, joten suuresti uhanalaiselta vaikuttaa.
Toki, jos uusi into iskee, niin saanhan mä nyt vielä siihen vaikka jonkinlaiset reunukset kehiteltyä, muttamuttakun... Sääli kivaa projektia, mutta ei se nyt vaan oikein toimi.
 
***
 
Huomaan yhä taas toistavani itseäni. Toki, kun hyvän (neule-)mallin löytää, miksei sitä sitten käyttäisi uudestaankin. Mutta tää alkaa olla jo vähän teletappimeinikiä. Ylösalasraglania; uudestaan. Helmasta_ylöspäin_tunikaa; uudestaan. Onneksi lankoja ja värejä löytyy maailmasta vaihdeltavaksi, niin säilyy mielenkiinto.
 
Löysin siivotessani sattumalta yhden vihon, johon oon koonnut aika monen villatakin silmukkamääriä. Siitä olikin iloa tosi paljon, kun aloittelin noita uusia neuleita. Kyllä vaan kannattaisi tehdä muistiinpanoja matkan varrelta - ja pitää ne muistiinpanot tietty vielä tallessakin :).
 
Laitetaas tähän vielä tämmöinen arvaustehtävä. Mitä lankaa mulla on tässä puikoilla? Lankaliigalaiset ei saa arvata, kun ne näki tätä livenä :).
 
 
Tässä vielä vähän lähempää...
 
***
Lankaliigasta puheen ollen, kaikki ne, jotka ovat kiinnostuneita kahvilassa neulomisesta tooosi hyvässä seurassa täällä Sastamalan aluella; kannattaa seurata Lankaliigablogia, jossa on tiedot tulevista tapaamisista ja muusta mukavasta! Tulkaa vaan ujotkin piimät ja puikkosankarit mukaan!! Viimeksikin oli taas tosi kivaa, vai mitä?!
(mainos)
Nyt meen arpomaan käsiini jonkun noista neuleistani. Ehkä tinki hihoja ensin ja sitten tunikaa ylämäkeen ja sitten vielä jotain pientä....
Moi!!