Nyt on vähän outo tilanne käsitöiden suhteen.  Mielessä pyörii kaikenlaisia suunnitelmia ja juuri nyt kevätmallit ja -langat kiinnostaisi kovasti. En saa kuitenkaan tehdyksi, saati aloitetuksi mitään kunnollista. Pari kokeilua kyllä, mutta molemmat meni purkuun. Yksi megaufo on sentään tekeillä. Arvatkaa vaan, miten inspiroiva työ - sen yritän nyt tehdä vaikka väkisin, koska huomasin, että työssä on kiinni aivan oivalliset  nelosen pyöröt, joita hamsterienkin aikaan olisin tarvinnut.  Oliskohan 20 vuotta siinä jo olleetkin...

Eilen neuletapaamisessa opeteltiin (minä näytin mallia) onteloneuletta - tai siis sitä kaksinkertaista neuletta kahdella langalla. En ole ihan varma, onko tuo juuri sitä oikeaa onteloneuletta. Hauska piirre käsityöihmisissä on sammumaton halu ja into opetella jotain uutta. Ei siinä ikäkään paina, kun puikot suihkivat innolla uuden taidon kimppuun. Porukassa uudet ideat vielä lentävät niin, että hyvä kun perässä pysyy.

 

Muistaako joku vielä nämä lapaset, jotka tein ihan hamstereiden alkumetreillä:

378245.jpg

Vein ne käsityöliikkeen ikkunaan näytille, sillä siellä oli parin viikon ajan pienimuotoinen lapasnäyttely / kisa. Ohikulkijat saivat siis käydä äänestämässä suosikkilapasiaan ja tänään äänestyksen tulokset julkistettiin. Kisaan oli tehty monet upeat kirjoneulelapaset, joten vaihtelun vuoksi vein sitten nuo huovutetut. Arvakaapas mitä, yllättäen ohikulkijat olivat äänestäneet suosikikseen juuri nuo meikäläisen valkoiset lapaset!!! Olen kyllä NIIIN ällistynyt ja onnesta soikena. Taisi olla meidän lapaskuunkin ansiota, että tuli opeteltua tuo lapasten huovutus :).

Jotensakin väsyttävä lomanjälkeinen arkiviikko on nyt vihdoin päättymässä ihan mukavissa merkeissä. Viikonloppu onkin sitten täynnänsä lentopalloa - toivottavasti vähän ulkoiluakin mahtuu silti sekaan.

 

Hyvää, sämpyläntuoksuista viikonloppua kaikille :) !

Nyt haen vielä pari puuttuvat linkit, ja sit jatkamaan leipomista..