Reissusta rähjääntyneinä, mutta huisin virkistyneinä, uskomattomasti rahaa säästäneinä ja lomalystiä  pitäneinä ollaan taas kotona. Nyt ei enää jaksa öötä kirjoittaa, joten meikäläisen lienee parasta palata maisemiin tuonnempana.

Päivityksen varsinaisena asiana on kuitenkin maskottikisan uusin ehdokas. Käykääs  katsomassa, minkälainen kesämaskotti on lennähtänyt Muoriskaa ilahduttamaan keskiyön auringon paisteessa!

 

Luen arvauskisan ehdotukset  (toiv. huomenissa) uusin silmin ja sitten arvotaan voittaja(t)kin. Kiitos kaikille osallistumisesta ja hyvistä ehdotuksista ja arvauksista. Kivaa, kun kommentteja ja arvauksia oli niin paljon, ja yritin minä sieltä onkia vähän uusia ideoitakin samalla :). Edelleen muistelisin, että keskimmäinen lanka on arvaamati, mutta voin olla väärässäkin. Ei se ainakaan Floricaa ole, vaikka sitä on aika uutterasti tarjottu. Toisaalta Samos-työtä (jonka moni tunnisti oikein ja hihatintahan siitä yritän saada aikaan) pitää vielä jatkaa  alkuperäisestä mallistaan, koska se ei ihan vielä toimi toivotusti. 

No, nyt en uskalla luottaa muistiini kisan merkeissä. Kukapa sitä nyt olisi matkalla paljon nukkunut. Majoituksessa ei kylläkään ollut moitteen sijaa (terveisiä vaan sinne serkkulaan!), sitä vaan näköjään vanhemmiten? yhä huonommin nukkuu muualla kuin omassa sängyssä. Toista se oli silloin nuorena. Vai olisko se niin, että nuorena ei edes kaivannut nukkumista - ainakaan matkoilla. Tai sitten sai aamulla nukkua, jos illalla valvoi, mutta nykyään omatekoiset käkikellot herättää liiankin hyvissä ajoin aamupuurolle..

Niin tai näin, neulominen oli matkalla aika vähäistä, mutta kaipa se tauko joskus tekee ihan hyvääkin.

Ja nyt, pitemmittä jaaritteluitta: Mukavaa sunnuntaita kaikille, palaillaan taas!

 

Poistan muuten omavaltaisesti huomenna kaikki sammakot tästä tekstistä, koska luultavasti olen osan kirjoittanut umpiunessa ;).