Jihaa! Mää oon voittanut arvonnassa maskotin! Vähänkös jännittää!! (Ei mitään paineita, Pelagia!!!)

Fufoblogissa on jo tapahtunut ties mitä, onpas siellä kerta kaikkiaan ahkeria fufoilijoita. Mukaan mahtuu edelleen. Ekan viikon aikana vauhdikkaasti aloittaneille lupasin arpoa yhden pienen kannustuspalkinnon *vinks*.

Suuri Käsityölehti -kesänumero ilmestyi. Vihdoin joku on keksinyt lyhyen ja ytimekkään nimen näille viime kesän "varvistimille":

102679.jpg

Avovarpaikkaat!!

(Mä siis tein nuo viime kesänä, kuten moni muukin väsäsi noita varvastossunsuojuksia ja lehdessä oli nyt toteutettu samasta langasta hyvin samannäköiset hipsuttimet sekä nimetty ne fiinisti. Hih, ollaankos me taas vaihteeksi trendien edellä - vai seuraaks trendit meitä...)

 

Neuleissa (siis sen lehden) on eka selauksen perusteella useampikin, joista tykkäsin. Harmi, kun on noita ufoja eikä oikeastaan sais alkaa uusia. Ei ainakaan kannattaisi nyt aloittaa.. Salomoninsolmukassi oli kiva, ja idea vaakasalomon-kerroksesta ja kolmiokerroksesta oli minusta hyvä. Salomoninsolmujahan voi yhdistää vaikka miten, mm.  Virkku on niistä kehitellut melkeinpä kokonaisen solmukukkamallistonkin :).

 

Tuo mun viimeksi valmistunut salomoninsolmuhuivi on tässä oikeassa elementissään:

635015.jpg

Suojaa olkapäitä kärähtämiseltä ja lämmittää ihanasti, kun ilta viilenee. Pehmeä kuin mikä. Hassua, kun meinasi jäädä kesken koko huivi ja se onkin oikeasti aivan ihana. Noi solmupallerot reunassa on jotenkin aika lystikkäät :).

 

Nyt meen patistamaan muksuja hommiin ennen kuin ne alkaa tapella liian kovaäänisesti ja sitten juon kupin kaffetta pihalla (työnjohtajan etuja). Ristipistelen samalla taas vähäsen, se on nyt mun ufoprojektini.

Moi!!

 

(Jos unohdin jonkun linkin, niin lisään myöhemmin, nyt nääs loppui tämä lakisääteinen nettitauko meikäläiseltä.)