Vaikka mittarissa lukee, että 5 päivää lomaan, se siis laskee aikaa olympialaisten (ja hiihtoloman)loppuun
Eipä ole paljon enää aikaa ja työ on ollut viime päivinä niiiiin hidasta. Hihojen väsääminen nelosen sukkapuikoilla oli kyllä ihan hullun hommaa - olishan se pitänyt kyllä arvatakin. Jälki on aika epätasaista ja toinen puikkosetti vielä jotain nitisevää kitkalaatua, eli olipa olipa kurjaa neulottavaa, blääh.
 
Nyt on sitten 10 puikon sijasta langalla enää 1, kaarroketta siis vihdoinkin väännetään.  Tavallaan ollaan siis loppusuoraa edeltävässä pitkässä tappomäessä.  Silmukoita on puikolla neljättäsataa ja työ alkaa jo painaakin kohtuullisesti. En pysty tekemään sitä montaa kerrosta peräkkäin, ilman että olkapää alkaa itkeä. Onneksi kuopus kiipeä 3 minuutin välein syliin, jos istahdan sitä sohvalle tekemään, eipä ainakaan edisty turhan nopeasti (eikä tule rasitusvammoja).
Luulisin, että kaiken kaikkiaan olen kuitenkin suurin piirtein aikataulussa, mutta kovin montaa häiriötekijää ei nyt enää saisi matkan varrella tulla. Ja heti huomenissa ja loppuviikosta olemme menossa  kyläilemään muutamaankin kertaan, enkä tiedä onnistuuko neulominen kovinkaan hyvin vieraissa. 
Eipä tässä auta muu kuin jatkaa tasaisen tappavaa vauhtia. 
Tsemppiä muillekin vielä kisatyön parissa hikoileville!!
 
Edit. laitan nyt vielä "yleisön pyynnöstä" kuvan siitä, mimmoinen mytty mulla tällä hetkellä on puikoilla.
Kuvassa on myös saumurilankatötterö, jota tykkään käyttää  apuna sisältä  purkautuvaa kerää tehdessä. Sinne sisälle voi vaikka pujottaa sen langanalun, niin ei sotkeennu ja saa vapaasti tehdä aika tiukkaakin kerää.
41435.jpg