Mää osasin!  Siis  MINÄ osasin tehdä tommosen napin itelleni. Joo naurakaa vaan siellä, mutta jos tietäisitte, kuinka epänörtti oon oikeesti ( kun en oo yhdelläkään ATK-tunnilla tai -kurssilla ikänä ollut), niin nostaisitte hattua - tai ainakin BiBoa! Mun (öhöm) kouluaikana ne tosiaankin oli ATK-tunteja ja sinne tosiaankin meni vaan ne TOSI nörtit. Nykyään se "ATK" jo sentään kuuluu yleissivistykseen. Onkin joskus vähän noloa, kun ei oo vielä niin vanha, että vois pitää tietokoneita "liian" uudenaikaisina, muttei niin nuori, että olis oppinut lapsesta asti koneita käyttämään. Enkä nyt väheksy vanhempia ihmisiä, kyllä meidänkin kaikki eläkeläisisovanhemmat käyttää nettiä varmaan päivittäin!

Ette muuten ikinä arvaa, paljonko napintekoon meni aikaa  enkä sitä kellekään kerrokaan - mut sit lopulta se oli aika hauskaakin. Harmi, kun en tähän hätään löytänyt tuon kummempaa kuvapohjaa. Joo, tiedän, että kuka tahansa muu olis väsännyt sen kympin uutisten loppukevennyksen aikana ja ehkä mäkin nyt tän jälkeen!! On muuten oikeesti tosi hauskaa vielä näin vanhanakin oppia jotain ihan uutta =O).

Juu, mahalasku todellisuuteen tulee, kun en osaa rautalangasta vääntämälläkään laittaa noita tekstin asetuksia kohdilleen. Meen nurkkaan häpeemään. . . . . eikun nyt meen lepyttelemään tuota toisessa huoneessa lueskelevaa isäntää. Yritän vaikka huomenna lukea noi ohjeet vielä uudestaan ja uusilla silmillä.

Hauskaa viikonloppua kaikille , pidetään Suomelle peukkuja taas !!

Ja pistäkää  toi nappi taskuun. Jos se muuten on vähän liian iso, niin laittakaa huomautus - pienennän sitä sit.

P.S. Arvatkaa sit saman tien, paljonko tuli tänään neulottua :(....