Minttumaari valmistui ja taidan minä sittenkin tykätä huivista, vaikka siihen tulikin aika paljon "muttia".
(uusi kuva lis. 5.11.):
 
 
 

Minttumaari nro 2, ohje Ullasta
Novita Wool 160 g (kanervanvärinen Merinowool ja luumu"tavis")
Puikot 5 mm
Kuvassa huivi on vielä pingoittumassa; jos huomenna päivänvaloa piisaa, niin kuvataan lisää.
 
 
Tässähän tuli ensiksikin se laskukämmi kakkoskaavion ruuduissa. Olin jotenkin saanut junailtua kolmoskaavion siihen perään, mutta neloskaaviossa tuli tenkkapoo. Yritin paikkailla mokaa purkamalla vähäsen neloskaaviota. Sitten jatkoin omin nokkineni eteen päin.
Ei siitä tullut ollenkaan hyvä, joten purin uudelleen ja vielä vähän lisääkin. (Minä purin, vaude!)
 
Tein ruutuja pyydetyn parillisen määrän ja sitten kolmoskaavion kuten pitikin. Olin jo aika pitkällä neloskaaviossa, kun huomasin taas tehneeni jonkun ihme mokan. En itsekään tajua, miten se moka sinne oli syntynyt, mutta arvatkaas, purinko enää. No EN. Sumplin huivin loppuun omilla sovelluksilla ja totta puhuen, se menee kyllä ihan täydestä.
 
Koska ruutuja tuli yksi rivi lisää sinne kakkoskaavioon, lanka tietysti loppui kesken. Hah. Mietin pitkään, vaihdanko lankaa heti viimeisen kaavion aluksi, mutta teki mieli kuitenkin käyttää mahdollisimman loppuun tuo kanervanvärinen Wool. Reunus onnistuikin mielestäni lopulta ihan nappiin, kun tummempaa (luumunväristä) Woolia tuli vain viimeiset 5 krs.
 
Alpakan jälkeen Wool ei kylläkään tuntunut kauhean kivalta huivilangalta. Se on jotenkin liian pyöreää huivilangaksi - mun mielestäni.
 
Valmis huivi on kuitenkin ihan hyvä ja taidan sittenkin tohtia antaa sen lahjaksi.. Mullahan on jo oma Minttumaari, joten en mä nyt enää toista tarvitse.
 
 
 
Kuopus toivoi niin kovasti vauvanukelleen makuupussia, että tein sellaisen, vaikka kieltämättä olisinkin halunnut jo aloittaa lapastenteon.
Tämä nukenpussi kulutti yhden vanhan keränjämän Teddyä ja ilahdutti pikkuäitiä vallan mahdottomasti.
 
Novita Teddy 65 g (?)
Puikot 7 mm
Malli oma
 
 
Lokakuun loppusaldona siis 1155 g kulutettua lankaa.
Yhteispainoon mahtuu 6 sukat, pari patalappua, neulottu joululiina, Se Tavallinen vihreä villatakki ja Minttumaari. Nuken pussi syntyi tänään, siis marraskuun puolella vasta.
 
 
Seuraavaksi neulotaan tietty lapasia ja lisäksi yksi huivi halusi päästä puikoille. Se on uusi malli mulle, joten pitää olla tarkkana nyt.
 
Hyvää viikonlopun jatkoa!