Sain nyt sitten wanhan ufoni valmiiksi ja anomus säälipisteistä on vetämässä hamsteriblogissa.

Ajattelin kyllä etukäteen, että keskityn vain tuon lankavaraston kuluttamiseen, mutta kuuluuhan hamsteroinnin ideaan useita osa-alueita.

Oman jo olevan lankavaraston kuluttaminen ilman uusia lankaostoksia, jämälankojen hyödyntäminen, tuhti grammakulutus ja lisäksi vielä marinoituneiden ikuisuusprojektien loppuunsaattaminen katsotaan kelpo hamsteroinniksi.

Tulkoon nyt sitten tuo viimeisinkin osa-alue toteutettua. Tavallaan tuntuu kyllä vähän hassulta väkertää ja anoa irtopisteitä ikivanhasta työstä, mutta toisaalta, ei ne mitään helppoja grammoja olleet. Jäljellähän oli vain se kaikkein hitain ja tylsin vaihe koko neuleesta. Yhteenkasaaminen ja ne kaikki vuosien aikana kenties jopa lisääntyneet langanpätkät. Aloitettujen hihojen purkaminen ja koko höskän sovittaminen.

On mulla silti ihan huojentunut olo, kun sentään yksi UFO on selätetty.

396531.jpg 

Tästä siis loppui lanka toistakymmentä vuotta sitten kesken, joten se sai nyt jäädä lopullisesti ilman hihoja. Hihanalut on nyt purettu ja resorit neulottu, liivi kokoon kursittu ja sopivaksi kotineuleeksi todettu.

Nyt kyllä jotain vähän inspiroivampaa puikoille ja vähän äkkiä!

Huvittavaa on kyllä sekin, että eipä tässä ole paljon ehtinyt uusista langoista haaveilemaan, ihan täysi työ on entisten tuhoamisessa ollut! Tiedä sitte, koska alkaa kyllästyttää ne samat vanhat langat. Vielä kun kevät tässä lähestyy ja keväisemmät väritkin alkaa houkutella..

 

Meidän kone muuten pörisee edelleen niin omituisesti, että taas täytyy napsauttaa kone pikaisesti pois päältä ja häippästä. Harmi, kun ei paljon ehdi blogeissa kierrellä eikä senkään vertaa kommentoida. Jospa uusi kone saataisiin jossain vaiheessa hankittua.