Mulle kävi niin hassusti, että just nyt ei ole mitään neulottavaa. Uusin tekele on vielä kosteana pingottumassa ja odottaa huomiseen kokoamista ja viimeistelyä.

 Kirjoittelin jo toissapäivänä ylös helmikuun saldoa ja laitan nyt listan tähän muistiin.

Helmikuussa 2006 neulottua:

+ Slipoveri koko XL
+ Kaarrokeneule koko +150cm
+ 2 putkisukat (6-v ja 2-v)
+ Lumipilvihuivi (kuopukselle)
 
 smile_teeth.gif
Neuleita tuli aika vähän, mutta kaksi niistä oli isompia - ja vieläpä alusta loppuun valmiiksi tehtyinä, mitä voidaan pitää jonkinlaisena saavutuksena.. (Jotain ympäripyöreitä pohdintoja niistä on tuolla mesen puolella, joten en nyt enempiä jaarittele.)
 
Vielä kun saisin jotenkin organisoitua vuosikausia marinoituneiden töiden käsittelyn. Tuulia oli tuonne aikaisempaan viestiin kommentoinutkin tätä aihetta. Jossain vaiheessa, kun muilta projekteilta ehtii, voisi kyllä ihan oikeasti ottaa tavoitteeksi jonkinlaiset Viimeistelyviikot. Jos kiinnostuneita löytyy, siitä voisi kehittää jonkinlaisen pienimuotoisen tempauksenkin (lue: hyviä houkutuspalkintoja, mainetta, kunniaa ja glooriaa sekä paljon papukaijamerkkejä yms). Hautukoon nyt tämä ajatus.
 
Maaliskuun tavoitteeksi asetan itselleni joka tapauksessa kahden (2) keskeneräisen työn käsittelyn; 2 "vanhista" tai hienommin sanottuna UFO:a on siis joko mentävä purkuun tai tehtävä valmiiksi. Helmikuulta se pääsi unohtumaan, siksi maaliskuussa kaksi. Multa saa sitten kuun loppupuolella ryhtyä kyselemään niiden töiden perään, jos ei ala kuulua mitään....(glups)..
 
Jokos muut ootte selvinneet olympiahuuman jälkiväristyksistä?
 
Hassua, kun ei telkkaristakaan oikein tuu mitään..
No, kai mä meen kaivamaan mustaa mohairia lankakommerostani. Moi.
 
PS. unohtu yks juttu:
Mun pitäis tehdä kirjoneulelapset tuolle armaalleni, mutta olisko jollain joku kiva malli? Tuosssa Kirjolapaskirjassa ne on enimmäkseen naisten lapasia (ja useat vähän tyttömäisiä kuvioltaankin) -  tietty niitä voi fiksailla sillä lailla, että mahtuu isompaankin tassuun. Mutta JOS jollain sattuu olemaan takataskussa joku hyvä malli, sellainen perinnekuvio, mutta kokoa about 18s / puikko, niin olisin kiitollinen vinkistä tai linkistä.
 
PS sejase. Lisäsin noi linkit. Voisin varmaan tehdä jonkunsortin ennätyksen siinä, montako kertaa ihmisen pitää lisätä joku linkki tai muu tänne tekstiin. Ikinä ei oo vielä tainnut mennä ekalla yrityksellä putkeen. Kärsivällisyyttä, pliis.
muoks, muoks......