Tänään on siivottu käsityökoreja, lajiteltu lehtiä, mapitettu ohjeita.
Ostin Tiimarin alesta lehtikoteloita ja yritän saada käsityölehtiä lajiteltua vähitellen niin, että löytyisi helpommin vanhemmatkin lehdet ja ohjeet.
Nyt kun vielä saisi jonkun talon kirjahyllyistä pyhitettyä käsityökansioille ja kirjoille, niin se oliskin aika hienoa. Takkahuoneen hylly on ollutkin käytössä, mutta olisi kivempi, jos hylly olisi vähän lähempänä mun neulomispaikkoja.
 
Saumurin piuhat on kateissa. Tuleepa nyt lopeteltua noita keskeneräisiä neuleita jonkin verran ja siivotessahan aina löytyy kaikenlaista mielenkiintoista.

Salomoninsolmuhuivi (musta, mohairia) on seuraava lopetettava ja sitten haluaisin yhä kehitellä valkoiseen Teddyhuiviin jonkin reunuksen, mielellään virkatun. Kiinnityssysteemi pitää myös kehitellä tai sitten ompelen sen ympäri ämpäri kiinni itseensä?

Woolista tehty palmikkokauluri on muuten osoittautunut tosi kivaksi lämmikkeeksi tuulisilla keleillä. Voisin kokeilla sitä vielä jostain toisesta langasta ja erivärisenä.


Sukat tai lapaset voisin aloittaa telkkari/tietsikkaneuleeksi, mutta muuten yritän nyt pitää kurissa keskeneräisten määrää. Nytkin mua ärsyttää, kun tässä koneella saa odottaa milloin minkäkin latautumista eikä oo mitään hyödyllistä tekemistä meanwhile.

Oon siis jopa huojentunut, kun kummastakaan uudesta lehdestä, Modasta ja SK:sta ei tullut yhtään sellaista OnPakkoSaadaJustNyt -työtä. Tosin kännypussia, penaalia, pikkuponchoja sun muita alkoi kyllä tehdä mieli, mutta vielä oon saanut itseni pidettyä kurissa. Alankin kohta laskea ennätyslukemaa, kun oon niin monta päivää ollut aloittamatta uutta työtä.


Ainiin, pienellä viiveellä tässä tän vuoden ekat sukat, eilen valmistuivat. Vieläkin mulla vinkuu kuvaussession jäljiltä korvissa. Sukat oli omissa jaloissa ja yritin joka suunnasta ja lopulta "paras" kuva tuli, kun nuokuin pää alaspäin kamera nurinpäin..
 
328755.jpg
 
Lanka: Regia Silk (6-fädig), 75 g
Puikot: 3 mm eebenit
koko: oma, varsi tosin vähän löysä, kun luulin tekeväni nämä jollekin muulle
(alussa 60 s., kantapään jälkeen 64 (?))
 
Aloitin sukat jo kauan sitten, mutta into lopahti ajatukseen liian "hienoista" sukista arkikäyttöön. Pässinpökkimääkö sen olla pitää?
Vedin jo puikotkin kerran irti sukista, koska suunnittelin erittäin vakavasti purkutuomiota. Lopulta napsin kuitenkin silmukat takas, kun en oikein muutakaan käyttötarkoitusta keksinyt tälle langalle.
Olisinpa hoksannut ostaa tummempaa lankaa! Täähän on aivan ihanan pehmeää, mutta siksi just aika epäkäytännölliset. No, sainpa tosipehmeät unisukat.
 
 
Paperi40; kysyit edellisen postauksen huivista. Oon aloittanut sen näköjään toukokuussa, ohje löytyy SK 5/ 2006 lehdestä. On oikein helppo ja nopea virkata. Alkuperäisessä ohjeessa on isoiso huivi ja se on virkattu ohuemmasta langasta, tosi nätti!