Eilen tosiaankin laskeskelin vuoden aikana valmistuneita neuletöitä ja samalla mietin, mikäpä mahtaisi olla kaikkein kivoin tai paras vuoden aikana valmistunut työni.
 
Ensimmäisenä tuli mieleen kolme omaan käyttöön tehtyä neuletta. Kaksi niistä tosin haluaisi syntyä vielä uudelleen, eli Buttony (kuva) onnistui kyllä tosi hyvin ja se on ollut paljon käytössä. Kuten jo neuloessa saattoi arvata, Novitan Aino käyttäytyy kuitenkin tosi huonosti! Villuri on jo ihan nyppyyntynyt, joten uusi Buttony syntyy vielä toivottavasti joskus ja silloin hieman  tasokkaammasta langasta.
Cavern (kuva täällä) onnistui myös ja on sekin ollut melkein jokapäiväisessä käytössä, mutta senkin tahtoisin tehdä vielä uudelleen, samalla säätäen tuota avonaista etuosaa jotenkin.
 
Jos vuoden suosikki pitäisi valita vaikkapa kesäkuussa, se olisi todennäköisesti joku ihan muu, mutta nyt juuri suosikkini on ehdottomasti tämä liivi:
 
406314.jpg
 
Hamsterikuun aikana tehty liivi Jussi-langasta siis. Näillä hyhmäisillä keleillä tämä slipari on ollut kaikkein käytetyin vaatekappale. Ei liian kuuma, mutta ihanasti lämmittävä. Väristäkin tykkään kovasti. Jotenkin tämä on niin hyvä käyttöneule ja oman tuntuinen. On liivi nytkin ylläni.
 
 
 
Aikani mietin tuota omaa suosikkineulettani, mutta syvästi uteliaana ihmisenä haluan toki tietää, mitä kivaa muut ovat saaneet aikaan.
Mikä siis on sinun kaikkein paras, hassuin, kivoin, onnistunein, suurenmoisin tai ilahduttavin neuletyösi tai virkkuusi ollut tänä kuluneena vuonna?
 
Kysynpä samalla tulevaisuudensuunnitelmia, eli minkä työn haluaisit ihan ehdottomasti neuloa/virkata/nyplätä/kutoa/... ensi vuonna?
 
Laitetaan samalla juhlan kunniaksi arvonta pystyyn, eli vastaamalla tähän uteluun, voit voittaa kerän tai jopa kaksi sukkalankaa. Aikaa vastaamiseen on suunnilleen tämän viikon perjantaihin asti.
 
 
Suunnitelmista puheen ollen, itse olen jo jonkin aikaa etsiskellyt sopivia tunikalankoja esikoiselle. Kunhan sopiva malli, langat, inspiraatio ja meikäläinen osuvat samaan paikkaan, niin eiköhän jonkinlainen tunika ala syntyä. Muuten sitten sukkia joka välissä :). Sekä tietysti vähintään yksi Revontuli.
 
Nyt täytyy mennä tikuttelemaan vuoden viimeiset silmukat, jotta saadaan kaiken maailman tilastot ja listat oikein kauniiksi :).
 
 
 
 
 Oikein Hyvää Uutta NeuleVuotta 2008!!