Kuukausi, mielellään vielä lyhyt sellainen, on juurikin sopiva pituus tempaukselle.

349252.jpg

Huomenna on viimeinen päivä hamstereita. Hauska ja hieno idea järjestää tällainen tempaus. Mun on ainakin tullut tuhottua talvilankoja kevään edeltä ja jämälangatkin ovat saaneet kyytiä. Parikin työtä on ollut sellaisia, että luultavasti ilman hamstereita olisin jo marssinut kauppaan valitsemaan uutta "parempaa" värisävyä, mutta kuitenkin omista varastoista löytyneet langat ovat muotoutuneet mukaviksi käyttöneuleiksi.

Itse odotan jo kuin kuuta nousevaa maaliskuun alkua. Uusimmassa Modassa on ihania kevätneuleita, talvilangat myydään pois alekoreissa ja kevään uutuuslankojakin on jo pian päästävä hiplaamaan. Modalla on nyt sitten nettisivutkin, kannattaa vilkaista ja seurata, mitä siellä tapahtuu.

Tunnustan, että ihan heti torstaina aion mennä ostamaan lankaa!

Lupasinkin palkita itseni helmikuun urakasta ja ihan kohta-kohta se tapahtuu. Pyörin varmaan lankahyllyn edessä muutamankin hervottoman piruettikierroksen ja lopulta unohdan tyystin, mitä aioinkaan ostaa. Pitää siis tehdä ostoslista, ettei käy ihan köpelösti!

 

Viime viikolla kokeilin muuten ensimmäistä kertaa koukkuamista neuletapaamisessa. Taas tuli opittua uusi mielenkiintoinen asia ja innostuin asiasta sen verran, että kaivoin jo esille käsityökirjoja. Ohjeita koukkuamiseen näyttää löytyvän ainakin Virkkaajan käsikirjasta ja Suuresta neulonta- ja ompelukirjasta.

418007.jpg

Tosi kivannäköistä pintaa, mutta kiharasti kippuralle se vetää.

Nyt kyllä sormet syyhyää niin moneen, että mahtaakohan taas tulla ideaähky.

 

Hamsteriblogissamme vallitsee salaperäisyys, joten kerronpa minäkin siitä sitten lisää huomenna :). Jotain vielä valmistunee..

muoks, kuva ja modalinkki