Ohjeessa kyllä luki, että Lapsen siniharmaa slipoveri, mutta tämä on ilmiselvästi hepulislipari.
Ensinnäkin meinasin saada useammankin hepulin sitä tehdessä. Lanka loppui, ohje mätti, kyllästys iski, resorin purkutoimenpiteet viivyttivät ja muutenkin tuntui niiii-iiiiin pitkäpiimäiseltä väkerrykseltä ollakseen noinkin pieni vaatekappale.
Kuopus väitti vielä sovittaessa, ettei sitten aio käyttää mokomaa. Olipa hauska neuloa noilla eväillä.
Tänään valmis slipari lopulta vapautettiin puikoilta, vedettiin ylle ja nyt se on jo ihan suosikki. Ilmeestä voi päätellä, minkä sortin hepulikohtaus iski kuvatessa.
 
479542.jpg
 
479545.jpg
 
 
Slipoveri; ohje Moda 2/2007, malli 50.
Lanka; Sirdar Snuggly keräilyeriä  79g (pitää punnita sitten, kun sliparin saa taas riisuttua - edit.)
puikot; 3/ 3½ mm, vaihteli vähän tilanteen mukaan
 
479549.jpg
 
479553.jpg
 
Ei tuosta nyt paljon arvaa, miten slipari päällä istuu, mutta hauskaa oli.
 
 
 
 
Rasa halusi lahjoittaa Roseepitsihärvelin tuplakappaleensa hyvään kotiin ja osallistuin minäkin arvontaan. On muuten ollut melkein hävettävän hyvä mäihä noissa blogiarvonnoissa vuoden mittaan, taas onnisti!
Tänään posti kuskasi meidän postilaatikkoon kyseisen vempaimen ja tarkoitus olisi ihan lähiaikoina teettää lankakukkia lapsityövoimalla. Jätskipalkalla ajattelin hommaa käynnistää, vaikka toki aion itsekin opetella uuden tekniikan. Kiitos Rasalle tosi paljon!
 
 
479629.jpg
 
Roseepitsikoje ja Palmapeitto; Palma + joku mohair + ohut vauvalanka reunavirkkauksessa (61g), 7 mm puikot ainaoikein, ohjeentynkä uusimmassa Novitassa.
 
 
Kiko jo tunnistikin eiliset "aloitussilmukat", sattuneesta syystä. Tuo uusi innostus onkin mukavasti potkinut vanhoja töitä valmiiksi, jopa Palmantuhoprojekti eteni nukenpeiton verran. Langankulutustaulukko ei näistä paljon hievahda, mutta onpahan jotain valmista kuitenkin :). Ihanasti se kommenteista huokunut kohtalotoveruus lämmitti ja jälleen löytyi uusia entistäkin parempia perusteluja yhtäaikaisille keskeneräisille töille.
 
 
Blogi ja nettineulojat ovat kuulemma saaneet jälleen julkisuutta, SeijaP:n blogissa näinkin vilauksen Yhteishyvästä. Kiitos kaikille onnitteluista ja tervetuloa tänne kurkistelemaan satunnaisetkin lukijat.
Nyt kaikki rohkeasti komerosta lankaa ja puikot esille ja sitten vaan neulomaan :)!
 
 
- 61g
- 79g