Kiitos tähän asti ilmoittautuneille kivoista kommenteista :). Tämä kiittää ja ihan punastelee..

Ja sitten vaihteeksi asiaan (mulla on iltalomaa, kun isäntä lähti saunailtaan): sain kuin sainkin väkerrettyä perjantai-iltana valmiiksi ne  kirjoneulelapaset. Ja ihan vain varmuuden vuoksi, ne kun olivat paralympialaistyöni, ajattelin vielä tänään laittaa todisteeksi kuvankin:

51803.jpg

Spectrumin ansiosta sain päähäni ideoida ranteen kohdalle tuommoisen punaisen viritelmän. Mallissa lapaset olivat kaksiväriset, mutta minusta tuota mustavalkoista pintaa tuli niin paljon muutenkin. Suuren urheiluvuoden kunniaksi laitoin vuosiluvun näkyviin. Vuosilukua kehittelin alunperin oikeastaan patistaakseni itseäni jälkimmäisen lapasen tekoon. Sitten olikin muuten ihan kiirus päästä piirtämään ruutuvihkoon nollia ja muita numeroita ja vielä kiireempi kokeilemaan, miltä numerot näyttäisivät neuleessa.

Ohje on SK 1/2002 - käytin ohjetta paksumpaa lankaa ja puikkoja, koska malli oli naiselle ja näistä piti tehdä miesten kohtuuiso koko.

51802.jpg

Peukalot teki näissä sitten tosissaan tiukkaa. Kai se ohjeen noudattaminen alkoi tympiä, kun aina piti olla kuva ja kaavio nenän alla. Joskus alkuvuonna pähkäilin muuten näissä toisissa tähtilapasissa sellaista "oikeaoppista"  peukaloa, tässä nyt oli sellainen kuin silloin kuvittelin. 

Pikku Teddytumput  (yläkuvassa, siinä vasemmalla) oli sitten sellainen sopiva nettineule. Teddyt näin Kultalankaa-blogissa ja pakkohan niitä oli kokeilla. Tein muuten tarkoituksella sen kokoiset, etteivät sovi meillä kenellekään, joten Ta-Daa!! Ensimmäinen joululahja on valmis :). Punaisena tietysti, joulun ja Spectrumin kunniaksi :). 

Jaahas, oon tainnut vähän hurahtaa tuon Spectrumin kanssa, pitäisköhän välillä tehdä jotain ihan muuta?!