Hu-huu, viimeisetkin ujot siilit ja ahkerat lapastelijat, kävisittekö vielä kuittaamassa l

apaskuun saldonne, ainakin sen, onko yhtäkään paria tehtynä.
Arvonta - kaikki viisi palkintoa eikun matikan tukiopetuksen jälkeen on pakko todeta, että pieleen meni - palkintoja on KUUSI! - nimittäin suoritetaan kaikkien niiden kesken, jotka ovat yhdenkin parin saaneet valmiiksi marraskuun aikana! Viimeistelyille on vielä muutama tunti jatkoaikaa, eli huomisaamuun asti otetaan lapaskuittauksia vastaan. 
 
Aamulla putiikki sulkeutuu tempauksen osalta ja sitten siirrytään muihin kujeisiin.
Lapastelu ja ilmeisesti ainakin "Aileilu" jatkuu silti, hyvä niin!
 
 
KIITOS vielä teille kaikille mukavasta lapaskuusta! 
Oli aivan uskomattoman hillittömän hienoa ja upeaa, kun lähditte mukaan niin suurella joukolla ja innostuneesti! Minusta me saimme oikein tuotteliaan ja komean tempauksen aikaan. 
 
Tällaista joukkoliikettä en olisi ikinä arvannut syntyvän sinä tylsähkönä aamupäivänä marraskuun alussa, kun yritin saada vähän vauhtia omaan neulomiseeni ja tsempata itseäni lapasten tekoon! Totisesti, sen jälkeen ei tylsästä ollut tietoakaan :)!!
Olen myös melkoisen ylpeä tästä porukasta, niin paljon taitoa ja näppäryttää, luovuutta ja kätevyyttä - hyvä me ja hyvä meidän lapaset!!
 
Ja mistäs sitä tietää, ehkäpä ensi vuonna uudestaan....
 
 
 
250352.jpg -lista
 
264407.jpg -kuvia
 
PS. Lisätkää galleriaan kuvia edelleen, sieltä on hienoa käydä kurkistelemassa ja hakemassa inspiraatioita. Samatkin lapaset eri väriyhdistelmillä saa mielikuvituksen mukavasti kutiamaan.
 
PS 2. 285806.jpg
Nyt on hyvä aika muistaa Joulupata  - pidetäänpäs Vuodatuksen potti korkealla.
 
 
 
täydennän taas listaa illan mittaan, nyt pitää mennä tarjoilemaan flikoille limskaa..