Jih, sainpas valmiiksi!

Ostin viikko sitten alekorista sekalaisia kesälankoja ja annoin kuopukselle vapaat kädet. Kun on niin kuumaa, tarviit ohuen kesätopin, mitä lankaa haluat? Valinta osui vaaleankeltaiseen Pandora-lankaan, jota oli siis tasan 1 kerä, 50g. Puikot 2½ ja mitat matkan varrella valmiista topeista lainattu.

Luulin muuten tekeväni jostain suunnilleen Mandarin petitin vahvuisesta langasta, mut tää oli kyllä aikalailla Kotiväen luokkaa. Jotkut tykkää just näistä ohuista langoista, minen niinkään. Oon ansainnut pullakahvit, kun viitsin nykertää tän valmiiksi! Ei vaiskaan, ei se nyt ihan niin kauheeta ollut ja ainakin topista tuli kevyt ja ohut, niin kuin oli tarkoituskin. Ja hinta huikeat 1,72 e.

Reunukset on virkattu turkoosilla Kotiväellä, mätsää sit siihen rimpsulakkiin. Nauhat voi joko solmia niskaan, mut varmaan ompelen vielä takaosaan napit (kunhan sopivat osuu eteen), niin olkaimet voi myös napittaa. Joku perhonen tai kukka saattaa vielä lennähtää tuohon etumukseen. Usein semmoisia pieniä viritelmiä ilmestyy vielä matkan varrella.

(Malli on aika nopea liikkeissään, joten kuvaaminen oli melko haastavaa. Olin koko ajan puoli kierrosta jäljessä..)

Ees:

123993.jpg

Taas:

123995.jpg

Muuten sileää, muutaman rivin ja silmukan välein pienet palmikonkierrot.

Ja nyt vois laittaa tän pingotukseen, eilen toppi piti vetäistä suoraan puikoilta päälle.